上一頁下一頁
發新話題

[其他] 巴打好,小弟今晚心水推介係第62頁,希望巴打有個參考!

收藏  |  訂閱
1.4k  107.5k

引用:
原帖由 eddiechun 於 2006-9-20 10:06 PM 發表

西兄~ 你真係好為我地設想~
唔止欣賞你既眼光~更欣賞你既人品
就算你將來俾唔俾推介我地~你呢個朋友真係交得過 ;)
小弟都係做一些小弟能做到的事,所以多謝巴打欣賞,小弟一向都當巴打們是我朋友!:005:

引用:
原帖由 roykeane 於 2006-9-20 10:07 PM 發表
小弟第一個跟,讓球主客和既客............買起佢.

支持你.............西兄.
千奇唔好買咁大,小注就好了,因為呢場波小弟講左唔係咁簡單,主客和都有機會開出,所以不要買起佢,有咩風險小弟會唔安樂!:005:

引用:
原帖由 coo_la_la_la 於 2006-9-20 10:09 PM 發表

各位巴打唔好要西野兄一定要俾tips,因為會有好大壓力,有壓力就影響命中率
多謝巴打能提點各巴打,亦都多謝巴打體諒小弟!:005:

今晚會唔會俾法國league盃tips??

引用:
原帖由 wayne_800i 於 2006-9-20 10:10 PM 發表
西兄
今晚利物浦vs紐卡素 賠率1.53 3.5 6.5(初盘) from Bet365
這是否利物浦會 win
紐卡素今晚不會出擊搵食
因為紐卡素有傷兵and連win兩埸 
庄家會否認為他們不會出擊?
賠率有反 ...
倍率變動只是各有支持者,至於你說庄家會否認為他們不會出擊,係外國黎講對佢地冇影響,因為佢地架構大,輸得起,但係可以睇得出就係香港和澳門都驚有咁既事發生,所以初盤係急跌得好勁,至於你話係咪出擊,暫時係未睇到,最快都要等到開波前一小時先會容易看得到!:005:

岩岩add左你msn
多多指教~~~~

我買左
星期三 26 利物浦 對 紐卡素 客 6.00  $100
星期三 26 利物浦 [-1] 對 紐卡素 [+1] 和 3.20  $100

西兄點睇?

引用:
原帖由 lovetogether 於 2006-9-20 10:11 PM 發表
意甲有無好介紹呀!
大哥大大

小弟沒跟開,所以不會有提供!:005:

引用:
原帖由 jordi04hk 於 2006-9-20 10:11 PM 發表
除左今日利記e一場之外..仲會唔會介紹其他呢..有冇d波你已經跟緊嫁?
仲有一場意乙,不過要睇埋D資料先推介到!:005:

西兄,一路好支持你,自你串個o個997開始,我賭波雖然唔叻,但都識睇咩人有料到,咩人扮哂野既

請問你今晚可否比少少參考我地? 大約幾點到阿
因為我十一點都就要行開,跟唔到你tim >.<

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆