上一頁下一頁
發新話題

akitty。。

收藏  |  訂閱
1.8k  279.7k

引用:
原帖由 akitty 於 16-11-2017 06:51 發表 查看引用來源
決定了。。今日著件黑色v領tee,外加薄外套。下身著牛仔褲。。返工然後……我帶吾帶bra好呢:smile_47: :smile_47: 吾帶既話就外套要成日keep住著吾可以除落來既然話嗌我可以casual啲。。就一於 ...
帶住先啦,話哂bb refer 你入去,唔好令到佢有麻煩。

一於唔帶啦....

今日有無得睇下你返工LOOK?
引用:
原帖由 akitty 於 16/11/2017 06:51 AM 發表 查看引用來源
決定了。。今日著件黑色v領tee,外加薄外套。
下身著牛仔褲。。返工然後……
我帶吾帶bra好呢:smile_47: :smile_47:
吾帶既話就外套要成日keep住著吾可以除落來
既然話嗌我可以casual啲。 ...

引用:
原帖由 akitty 於 2017-10-29 09:25 AM 發表 查看引用來源
尋日,日頭就正正常常行下街玩下shopping下
果然日落入夜後,色狼就出來了
本來尋晚諗住搵間餐廳食完飯先返酒店既,
但最後都只係行完夜市,買左啲野食。
再係全家買左一打啤酒就返酒店。
係床上面一邊傾 ...
你同人地3P,唔怕BB唔開心咩?人

你去完台灣先到我去,如果唔係都可以去" 認識"下你:smile_47:

唔帶啦

引用:
原帖由 akitty 於 2017-11-16 06:51 AM 發表 查看引用來源
決定了。。今日著件黑色v領tee,外加薄外套。
下身著牛仔褲。。返工然後……
我帶吾帶bra好呢:smile_47: :smile_47:
吾帶既話就外套要成日keep住著吾可以除落來
既然話嗌我可以casual啲。 ...
唔帶舒服好多

係公司真係吾係甘方便玩電腦同埋上來睇呢度。。嘻嘻…今日都係無帶brabra就甘返工去應該無比人發現到既,我又著住件外套無除過,外套拉鏈又拉到上心口過埋件v領衫。除非我故意露出又或者同人有啲身體接觸先可能會知道既者。。至少bb到而家呢刻都吾知我入面真空先啦
但點解係今晚……佢地話一齊食飯再唱k當歡迎我咼:smile_35: 我驚我飲左酒就會變樣,酒後亂性 然後無帶bra可能又會被佢地發現咼

引用:
原帖由 akitty 於 2017-11-16 02:14 PM 發表 查看引用來源
係公司真係吾係甘方便玩電腦同埋上來睇呢度。。嘻嘻…今日都係無帶brabra就甘返工去應該無比人發現到既,我又著住件外套無除過,外套拉鏈又拉到上心口過埋件v領衫。除非我故意露出又或者同人有啲身體接觸先可能 ...
冇事o既~自己盡量小心~唔好亂性就得~haha
btw~以前都有同d 網友傾點著法去返工~係一樣幾好玩又刺激o既事

酒後出事....比同事發現咁正,DEEP V 及真空返工
引用:
原帖由 akitty 於 16/11/2017 02:14 PM 發表 查看引用來源
係公司真係吾係甘方便玩電腦同埋上來睇呢度。。嘻嘻…今日都係無帶brabra就甘返工去應該無比人發現到既,我又著住件外套無除過,外套拉鏈又拉到上心口過埋件v領衫。除非我故意露出又或者同人有啲身體接觸先可能 ...

引用:
原帖由 akitty 於 16-11-2017 14:14 發表 查看引用來源
見璝咁就好啦,但都係個句,唔好飲咁酒啦。同埋呢張大頭貼,引唔到觀眾。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆