上一頁下一頁
發新話題

我個大肚人妻高高潮 3/4 Up

收藏  |  訂閱
3.0k  116.4k

引用:
原帖由 speedster 於 2017-3-15 01:08 PM 發表 查看引用來源

細個真係日日開戰,大個左有自理能力應該會好D。不過到時又到教仔...:smile_27:?
教仔仲辛苦...:smile_27:諗到都想暈
我成日都話我老公咸濕唔中意帶兔搞到依家咁~
不過都係講笑咁講~睇到佢地一路長大真係好有成功感~

引用:
原帖由 speedster 於 2017-3-15 01:08 PM 發表 查看引用來源

細個真係日日開戰,大個左有自理能力應該會好D。不過到時又到教仔...:smile_27:?
基本上開始返學就係爸爸媽媽辛苦既開始:smile_19:
我D小朋友既爸爸媽媽間唔中就會同我申下 幼稚園D功課 邊恨到係比小朋友做 係比爸爸媽媽做:smile_19:
再加上 小朋友開始學習 不論吸收快與慢 好容易就會學錯學壞
我個日返工有個4歲小朋友問我: 姐姐, 你係到做乜春?
嚇到我, 即刻同佢講 唔可以咁講野 小朋友咁講係無禮貌 人地會唔開心!
問佢係邊到學 佢話同學仔咁講 佢又照講:smile_42:

引用:
原帖由 blackka 於 2017-3-15 01:09 PM 發表 查看引用來源

不過太遠啦...你香港,我澳門...:smile_39:
我上星期先去完澳門喎

引用:
原帖由 speedster 於 2017-3-15 01:09 PM 發表 查看引用來源

真架?:smile_27:
如果3個都係囝o者...
我已經有2個...
好彩我老公住緊間屋係兩間打通,咁第日兩個仔大個要結婚都唔洗爭..
生女好啊~~

引用:
原帖由 cococaobrownie 於 2017-3-15 13:10 發表 查看引用來源

師兄大b係女?
係呀:smile_44:

引用:
原帖由 speedster 於 2017-3-15 01:11 PM 發表 查看引用來源

點解冇呢?咩你咁架...:smile_39:

好野是要分享的
:smile_30:朕唔係個個小朋友都湊架, 人夾人, 小朋友都要夾架:smile_38:

引用:
原帖由 cococaobrownie 於 2017-3-15 01:11 PM 發表 查看引用來源

辛苦晒你地啦,香港既未來靠你地!加油!香港加油!咸濕加油!
咸濕仲加油~仲想我生多幾個~~?

引用:
原帖由 blackka 於 2017-3-15 01:13 PM 發表 查看引用來源

如果3個都係囝o者...
我已經有2個...
好彩我老公住緊間屋係兩間打通,咁第日兩個仔大個要結婚都唔洗爭..
生女好啊~~
生女好 生女係綁住老公架

引用:
原帖由 滴水豬 於 2017-3-15 13:11 發表 查看引用來源

基本上開始返學就係爸爸媽媽辛苦既開始:smile_19:
我D小朋友既爸爸媽媽間唔中就會同我申下 幼稚園D功課 邊恨到係比小朋友做 係比爸爸媽媽做:smile_19:
再加上 小朋友開始學習 不論吸收快與慢 好容易就會學錯學 ...
身邊個個父母都係咁講。
不過而家仲開緊戰,緊係想快D過關打下一關...

引用:
原帖由 滴水豬 於 2017-3-15 01:12 PM 發表 查看引用來源

我上星期先去完澳門喎
我前日先過完香港~
仲想買d性玩具~~又唔係咁敢去入去買

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆