上一頁下一頁
發新話題

短暫既暑假 part2p.31 相p.1,2,11,22,79,87 呢世唔會再做既事?p.91

收藏  |  訂閱
1.4k  116.4k

引用:
原帖由 Lok0923 於 2016-9-23 05:08 PM 發表 查看引用來源
我點會唔係,我都係輕輕的來,輕輕的去,無野留低俾你
無怨氣,亦都無人激到我
ching係閑人,我就唔會記得你la
近排點丫?

引用:
原帖由 miyeebb 於 2016-9-23 05:08 PM 發表 查看引用來源

其實呢
我幾鍾意俾人綁,連帶朦眼,俾人封住把口個d都幾有興趣
唔知你知唔知咩係白貼?
咁我有提議過拎番香港同佢玩,佢唔明我點解想玩,仲問我點解要咁做
可能我玻璃心掛
姐係好似綁帶果d??
你原來鐘意玩呢d :smile_47:
少少增加情趣ok呀, 冇咩問題

引用:
原帖由 miyeebb 於 2016-9-22 08:34 PM 發表 查看引用來源

我知
你講過好多次
咁ching搵到屬於你既眼鏡女孩未?
妳咁好記性既:smile_35:
我真係講左好多次咩
揾到了咪就係妳囉:smile_47:

引用:
原帖由 one_sky 於 2016-9-23 05:22 PM 發表 查看引用來源
姐係好似綁帶果d??
你原來鐘意玩呢d :smile_47:
少少增加情趣ok呀, 冇咩問題
其實我之前有講過,但無咩人記得
一開始同大少有玩,我仲好記得有俾佢影相留念
不過之後唔知點解就無再玩lu
可能係佢攰,無心機玩
或者係覺得我都唔係咁玩得掛

引用:
原帖由 gum717 於 2016-9-23 05:23 PM 發表 查看引用來源
妳咁好記性既:smile_35:
我真係講左好多次咩
揾到了咪就係妳囉:smile_47:
咁有同你吹過水,咪記得
次次我開post出相你都咁講架la
唔好亂講野丫
我唔係屬於你架
我係屬於我自己,最多都係屬於D

引用:
原帖由 miyeebb 於 2016-9-23 05:15 PM 發表 查看引用來源

ching係閑人,我就唔會記得你la
近排點丫?
你好記性姐
近排都係咁

引用:
原帖由 miyeebb 於 2016-9-23 05:26 PM 發表 查看引用來源

其實我之前有講過,但無咩人記得
一開始同大少有玩,我仲好記得有俾佢影相留念
不過之後唔知點解就無再玩lu
可能係佢攰,無心機玩
或者係覺得我都唔係咁玩得掛
哦, 我其實冇咩點追晒d文

引用:
原帖由 miyeebb 於 2016-9-23 03:38 PM 發表 查看引用來源

幻想我咩丫?
要講得清楚d
交文先, 趕住收工, 早早收尾, 好似好短, 希望你收貨啦,
pm我你認為值張咩既相啦

幻想緊...

我攤響度, 你戴住眼鏡著住呢套野響我面前,再騎響我上面
然之後正面壓落黎, 我攬住你, 慢慢撫摸你白滑既背部,
我再一頭塞落去你堅廷既大奶度, 係咁索你既香味,
到咁上下, 我再拉低你兩邊肩帶, 響你背脊果隻手一手解開你既扣,
解放開你包到實晒既36大奶, 由遠睇已經覺得好大, 近睇更加不得之了,
搞到我忍唔住兩隻手, 一手一隻咁渣住黎搓, 玩到咁上下, 我正準備擺落口品嚐之制,
你好似睇穿我心諗咩咁 專登吊我引, 挺直個身唔比我啜, 再將掛住手既黑色bra除落黎放響床邊,
我望住你對大波波已經硬晒, 下面隔住2條褲頂住你妹妹, 呢個時候, 你雙手按住我心口,
條腰慢慢發力打圈, 係咁磨我挑逗我, 我再忍唔到, 起左上半身, 左手攬腰去你後面渣你patpat,
右手渣住你一邊既波波, 再用口啜你另一邊既lin lin, 你個樣就好enjoy咁半開半合對眼,
眼鏡跌左少少, 成個淫賤學生妹咁, 條腰由打圈變成前後既節奏, 愈郁愈快, 幅度慢慢開始加大,
你雙手攬實我個頭, 則向你心口, 我就啜完左邊, 再啜你右邊, 兩隻手都渣住你patpat,
用力咁渣, 好夠肉, 好舒服好好手感.

玩左一陣之後, 我就拉你起身, 將你果半截裙仔除左佢,
除左條裙時, 見到你已然玩到條底底濕左一撻, 我為左唔想你條咁靚既底底濕晒乾唔切,
我就順勢拉住兩邊既帶拉到落去膝頭位, 再望望見到d毛毛好齊整但濕鬼晒,
我就一手伸去摸你妹妹, 先由粒好敏感既豆豆開始, 慢慢打圈捽佢, 咁上下再摸落d去到陰道口位置,
由於條底底仲未除晒既關係, 對腳擘得唔夠開,
我就將你放低響床, 再將你左腳除左條底底, 但仲掛住右腳,
然後將你對腳擘大, 一手打開你既陰唇, 另一隻手既手指慢慢響通道入口撩撩下,
撩左一陣見到好似缺堤咁, 我就唔好晒, 哄個頭埋去一口吸住你濕晒既妹妹,
手指繼續撩粒漲大左既豆豆, 條利就不停響妹妹周圍係咁舐, 之後仲慢慢響通道入面進發,
條利入左去一陣之後見到你反應愈來愈強, 呻吟聲愈來愈嗲, 我就收埋把口, 轉為用手指進攻,
先入一隻, 之後再入第二隻, 兩隻手指不停來回進出咁撩, 見到雙眼緊閉, 個樣又痛苦又興奮,
我手指s 加快速度, 見到你手渣到床單實一實, 然後鬆左落黎, 我就知第一波已到, 亦都停手比你回下氣.

你訓響度抖左一陣大氣, 就開始反擊復仇. 禁低我再除晒我d衫褲,
開始玩弄我既身體, 由於之前咁玩已經扯到好恆, 而家我細佬就好似一支燈柱咁指住天花,
你開始慢慢手用搓佢chok佢, 再用口輕輕咁舐下佢, 先係響柱身上下舐,
再黎慢慢響住個頭舐, 用你又長又靈活既淫利, 圍住個頭頭既周邊打圈, 再舐落去個冠位,
慢得黎有d力道, 令到我十分之刺激, 我舒服到咪埋晒眼享受.
舐多左陣, 你慢慢將成支吞入口, 你個頭上上下下咁郁, 令我深深感受到你咀入面既溫度同濕度,
含左一輪, 我感覺到有d受不了, 立即捉實你個頭, 再推你訓底, 一下壓住你響床,
有少少粗暴咁用左手捉實你兩隻手, 右手拓起你左腳, 腰用力一挺,
成支火熱既鐵柱就入晒你濕滑既妹妹度, 一路用力抽插, 你副眼鏡就一路比我震, 跌到落鼻尖long住,
我一路望住你好high好爽既表情, 一路係咁抽插, 再加上全冇安全裝備, 肉貼肉既濕滑感覺之下,
已經到達要爆發既邊緣, 我出盡全力, 向你深處進發, 響多幾廿下之後已經忍受唔住, 準備噴射而出,
我立即抽返出黎, 全部噴晒響你面上同埋果副淫賤既眼鏡上面...

引用:
原帖由 Lok0923 於 2016-9-23 05:38 PM 發表 查看引用來源
你好記性姐
近排都係咁
我記性好差架
唔係個個都記得
近排都係咁?仲未開心番?

引用:
原帖由 miyeebb 於 2016-9-23 05:50 PM 發表 查看引用來源

我記性好差架
唔係個個都記得
近排都係咁?仲未開心番?
記性咁差都記得,多謝哂喎
日子都係咁過,無所謂啦

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆