上一頁下一頁
發新話題

一年既改變

收藏  |  訂閱
1.2k  37.2k

引用:
原帖由 lkk009hk 於 2016-8-20 04:43 PM 發表 查看引用來源
咁你都游得幾多嫁喎~減肥岩曬啦~我次次都係游三四轉就坐係到吹水個d人黎~:smile_o11:
但我又未見過救生員叫人示範喎:smile_o04:
可惜我而家唔係香港,要游水好麻煩,如果唔係日日去游。
可能個救生員覺得我唔似識游水掛

引用:
原帖由 miyeebb 於 2016-8-20 05:02 PM 發表 查看引用來源

可惜我而家唔係香港,要游水好麻煩,如果唔係日日去游。
可能個救生員覺得我唔似識游水掛
個救生員係咪想識你咋?:smile_o10:佢靚唔靚仔先?
定係你個日著得好性感去游呀?
你試下扮抽筋~佢可能即刻飛落你救你呢:smile_o11:

引用:
原帖由 miyeebb 於 2016-8-20 05:00 PM 發表 查看引用來源

借d依摸手摸腳,攬腰之類
差d跌親去扶當然ok
咁又唔洗咁極端既,無意思就得,再講唔鍾意我既,一定唔會同我出街
蚊我記得係有用架,係為左要生仔先吸人血,公既係唔吸血,亦有d品種唔吸血都可以生仔。真係為左人 ...
借d依個種人真係唔要得~仲有我覺得腰算係女仔身體其中一個好私人既部位~
唔可以隨便掂~有時聽到有d女仔話同個普通朋友出街~個男仔會借d依話有車~推個女仔條腰~叫佢小心d:smile_o14:

其實每個物種都會為左自己個種族不惜一切去做對自己有利既事~只不過可能我地人類自私左d姐~:smile_o08:

引用:
原帖由 miyeebb 於 2016-8-20 12:49 PM 發表 查看引用來源

我叫做咁多同學中進度最快個個,好彩分組既然終於搞掂哂,可以專心做個人。
女人通常都係傻,只不過係睇程度
輕度-傷到夠就會走
中度-寧願俾人呃一世
重度-maybe會傷害自己
道理大家都明,但係當遇到一個真係 ...
讀書學野咁聰明 愛情咁蠢豬 一世傷害自己咁痛苦 冇可能一世都要痛苦受傷 都要解脫 了結 重新開始 重新開始先有希望 新希望 幸福快樂; 要遇到一個你更愛他比之前的還要愛才可以救到你出火坑不傷害自己

引用:
原帖由 lkk009hk 於 2016-8-20 05:32 PM 發表 查看引用來源
個救生員係咪想識你咋?:smile_o10:佢靚唔靚仔先?
定係你個日著得好性感去游呀?
你試下扮抽筋~佢可能即刻飛落你救你呢:smile_o11:
我唔止試過一次wo
好似係f.5,f.6既事
男既同女既救生員都試過
我無留意個救生員wo
我著2件頭既泳衣,上身仲要加白t,下身係短裙

引用:
原帖由 lkk009hk 於 2016-8-20 05:41 PM 發表 查看引用來源
借d依個種人真係唔要得~仲有我覺得腰算係女仔身體其中一個好私人既部位~
唔可以隨便掂~有時聽到有d女仔話同個普通朋友出街~個男仔會借d依話有車~推個女仔條腰~叫佢小心d:smile_o14:

其實每個物種都會為左自己 ...
試過有人攬住我條腰,我唔出聲忍左幾秒,佢都唔縮手,我直接問佢要攬幾耐。佢先肯縮手,仲話係太順手。我第一時間話佢,唔通佢會咁攬佢個妹,拖都未拍過,順咩手?抽水就抽水la
佢即時無聲出
其實抽水唔係一個好大既問題,但唔好太明顯,仲有俾人發現就認之後道歉。
我有fd,真係熟既,玩到攬番一舊,我都唔介意,因為知道佢唔係想抽我水

引用:
原帖由 jibaou 於 2016-8-20 06:25 PM 發表 查看引用來源
讀書學野咁聰明 愛情咁蠢豬 一世傷害自己咁痛苦 冇可能一世都要痛苦受傷 都要解脫 了結 重新開始 重新開始先有希望 新希望 幸福快樂; 要遇到一個你更愛他比之前的還要愛才可以救到你出火坑不傷害自己
讀書叻就留番係香港la
就係因為蠢先要早過其他人開始,將勤補拙
不過岩岩班仆街,又搞d野出黎俾我搞。我真係想爆粗鬧人,俾片人剪接個個俾埋ng片,條片有一段重複左4次,仲要有3次係連續都無人發現。根本都無用心去做
愛情既世界,我都仲係新手,我都唔想受傷,之後既事無人知,只能期待

引用:
原帖由 miyeebb 於 2016-8-20 06:58 PM 發表 查看引用來源

讀書叻就留番係香港la
就係因為蠢先要早過其他人開始,將勤補拙
不過岩岩班仆街,又搞d野出黎俾我搞。我真係想爆粗鬧人,俾片人剪接個個俾埋ng片,條片有一段重複左4次,仲要有3次係連續都無人發現。根本都無用心 ...
C姐你都仲係新手?
咁我咪......:smile_o16:

引用:
原帖由 poetkev 於 2016-8-20 08:29 PM 發表 查看引用來源
C姐你都仲係新手?
咁我咪......:smile_o16:
女生要拍拖好易,而且嚴格黎講,我淨係拍過一次拖,維持左半年
比起其他人,真係算新手

引用:
原帖由 miyeebb 於 2016-8-20 09:38 PM 發表 查看引用來源

女生要拍拖好易,而且嚴格黎講,我淨係拍過一次拖,維持左半年
比起其他人,真係算新手
咁我認同 女生要拍拖比男生容易
話說...我岩岩又叫一個人DEL左我.....
心痛...

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆