上一頁下一頁
發新話題

(1)淫賤夜生活(更新P.3,P.7,P.25,P.27,P.33,P.34,P.36,P.39,P.41,P.42 完)

收藏  |  訂閱
636  156.7k

引用:
原帖由 phowong 於 2014-1-8 02:05 PM 發表 查看引用來源

唔通公主係做sales??

想當年小妹係做酒吧

引用:
原帖由 silverpoon 於 2014-1-8 02:17 PM 發表 查看引用來源
見條友唔應我PM,咁我開名啦,有冇人識janjan_bb呀,識既請PM我
你好衰佢pm左你冇pm返我...仲爆人地出黎haha

引用:
原帖由 angelking89 於 2014-1-8 05:00 PM 發表 查看引用來源

鴛鴦戲水仲幫人含-3-幻想起都硬/3\....."但有人可能打緊都會回味XD變濕
依家香港d屋好少會有浴缸:')除左9龍塘果d大浴缸,冇幾可仲可以鴛鴦浴:smile_47:

引用:
原帖由 mingming12 於 2014-1-8 05:15 PM 發表 查看引用來源
好激喎,我都覺得最正都係去完clubbing之後一入屋就係咁做前奏,呢個feel好正唔會大家灘凍晒。

灘凍唔緊要...睇下有冇人主動姐

引用:
原帖由 kelvinman1222 於 2014-1-8 05:15 PM 發表 查看引用來源

我想PM你架, 但有D野, 我只係做到, 唔知點教= =:smile_19:
請拍片再sd比我研究下

引用:
原帖由 淫賤小公主 於 2014-1-8 05:20 PM 發表 查看引用來源

依家香港d屋好少會有浴缸:')除左9龍塘果d大浴缸,冇幾可仲可以鴛鴦浴:smile_47:
慳位嘛XD 香港每吋地下都係錢-3-不過我相信D人開房都係成堆去9龍塘多"
或者有人每日屋企沖涼都會變水塘去代替左個浴缸呢~"

哈哈, 買完即刻問佢借個倉同你試啦
引用:
原帖由 淫賤小公主 於 2014-1-8 05:15 PM 發表 查看引用來源

買完你想試埋乍

引用:
原帖由 淫賤小公主 於 2014-1-8 05:22 PM 發表 查看引用來源

請拍片再sd比我研究下
日本產潮吹教學岩唔岩呀,你睇左張圖未

引用:
原帖由 淫賤小公主 於 2014-1-8 05:22 PM 發表 查看引用來源

請拍片再sd比我研究下
直接我幫你試啦:smile_40:

加騰鷹有教架, 但事實上有幾多人做到係一個問題
我覺得女仔當時既心情佔左一半:smile_30:
引用:

請拍片再sd比我研究下

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆