上一頁下一頁
發新話題

睇住佢大睇住佢壞,其實...係咪我帶壞佢呢?(長篇故事)

收藏  |  訂閱
493  305.8k

引用:
原帖由 mandy豬 於 2012-10-28 03:07 PM 發表 查看引用來源嗯....咁多人支持我,咁我有時間就update啦,諗下仲有冇邊d係特別d既,因為冇特別果d來來去去都係咁上下既情節會比較悶
支持。

引用:
原帖由 mandy豬 於 2012-10-28 03:07 PM 發表 查看引用來源
嗯....咁多人支持我,咁我有時間就update啦,諗下仲有冇邊d係特別d既,因為冇特別果d來來去去都係咁上下既情節會比較悶
不如你講下, 你最深刻印象果次, 最ENJOY 果次係點搞

wait for new part

引用:
原帖由 mandy豬 於 2012-10-28 03:07 PM 發表 查看引用來源
嗯....咁多人支持我,咁我有時間就update啦,諗下仲有冇邊d係特別d既,因為冇特別果d來來去去都係咁上下既情節會比較悶
辛苦哂MANDY

SUPPORT

回覆 408# 的帖子

各人都有各人既意見,如果你認為會爆罵戰會唔會先入為主左D,同賣你完全無答過我問題,我問你樓主係咪完全無錯?用番你個例子你假設你有一個滴酒不沾GE人, 而你身邊朋友個個都豪飲,咁即係話佢接觸到酒既機率大左,因為果d朋友可能不時叫佢去酒吧睇波,假如佢無識到果班朋友,我問你佢接觸到酒既機率係咪細左?再問你假如果個阿欣無識到樓主你覺得佢將來會咁咩? 其實你係咪唔明近朱者赤近墨者黑e個千古都有好多人贊同既道理.做決定都可以受人影響.再討論洛都無謂,因為樓主係下面都講左佢真係有d責任,我好欣賞樓主e點

其實冇錯與對既問題,只係你點睇唧,可能道德上唔接受,但係阿欣唔覺佢有咩問題,佢只係尋找佢性方面既快樂,你覺得女仔同人做愛會係女仔蝕底既,咁咪覺得阿欣唔底,但係佢唔會覺得同人做愛係蝕底,我都識唔小出黎玩既女仔同阿欣有d似,佢地都係好享受做

引用:
原帖由 mandy豬 於 2012-10-28 06:35 PM 發表 查看引用來源
其實冇錯與對既問題,只係你點睇唧,可能道德上唔接受,但係阿欣唔覺佢有咩問題,佢只係尋找佢性方面既快樂,你覺得女仔同人做愛會係女仔蝕底既,咁咪覺得阿欣唔底,但係佢唔會覺得同人做愛係蝕底,我都識唔小出黎玩 .

..
係會有好多5同意見

引用:
原帖由 mandy豬 於 2012-10-28 18:35 發表 查看引用來源其實冇錯與對既問題,只係你點睇唧,可能道德上唔接受,但係阿欣唔覺佢有咩問題,佢只係尋找佢性方面既快樂,你覺得女仔同人做愛會係女仔蝕底既,咁咪覺得阿欣唔底,但係佢唔會覺得同人做愛係蝕底,我都識唔小出黎玩 ...
我覺得一次半次其實無乜所謂

一次過睇晒,好好既分享
由清純至淫亂,內心既改變,非常細膩
多謝分享

希望依家妳地既生活愉快

引用:
原帖由 qwertyuiop556 於 2012-10-28 05:57 PM 發表 查看引用來源
各人都有各人既意見,如果你認為會爆罵戰會唔會先入為主左D,同賣你完全無答過我問題,我問你樓主係咪完全無錯?用番你個例子你假設你有一個滴酒不沾GE人, 而你身邊朋友個個都豪飲,咁即係話佢接觸到酒既機率大左,因為果d ...
按你以上呢個道理, 我想問下點先可以係邊個世界上面搵到一個只有白色, 無黑色, 係灰色既世界 ?? 每個人身邊都一定會有一 所謂既壞人, 同唔同個種人做朋友係自己決定, 何況當初阿欣都係係某種情況下同樓主做朋友, 唔想返學俾人蝦同玩, 咁點算帶壞呀 ?? 如果樓主當初係主動度佢出黎玩, 咁先算帶壞 law..... 其實有好幾遍都見到阿欣自己主動要出黎玩, 而現在佢兩個都仲係朋友, 咁點會有帶壞唔帶壞既問到 ?? 只有損友會帶壞人, 朋友邊有得計呀??

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆