上一頁下一頁
發新話題

小妹很淫性....^3^ UP 13#~P23~P28~p39~P47~相,P9,P19

收藏  |  訂閱
860  123.2k

樓主身材真好 好想揸下><!

樓主........我要食早餐

引用:
原帖由 andyckw 於 2012-8-7 11:30 AM 發表 查看引用來源樓主........我要食早餐
我又要食:smile_40:

引用:
原帖由 bibi8778 於 2012-8-7 10:44 AM 發表 查看引用來源

放心~已經冇唔開心啦~^^~
:smile_o09:
咁未好囉~~
返緊工?

今日好熱:smile_o16:

引用:
原帖由 bibi8778 於 2012-8-7 10:44 AM 發表 查看引用來源

放心~已經冇唔開心啦~^^~
:smile_o09:
冇事就好啦^_^係wo~都未同樓主你講早晨Tim~早晨

去到泳池大家分開去換衫,之後去左大池到等,
因為我肥既關係所以我都準備左件T係著落水,
點知個陣公共泳池原來係唔比著其他顏色只可以著白色,
我著件灰色T當然無得落水啦,
所以落水前我都要除左佢,個陣亞J都未出黎
我就自己落左水先,知點身邊有個約30~40既男人
係咁向我身邊游,我都無理,到我游左唔夠十秒,
突然有人向我空到掃過,停落黎睇~又係個個死男人,
佢即刻SOR SORRY  話睇我唔到!見到亞J出黎
我仲唔啦啦聲返去佢身邊咩,
我要佢咩住我行,向水入面哩D事就係無難道~
之後我地就好正經咁游水,半個鐘左右J話不如出去出面D池
BB池個到有D水柱,又有D好高到噴水,佢拉左我行埋去,
水既沖激太大,我件泳衣比水沖到走晒位,
我見就走光都啦啦聲走開,去D沖激無咁大既~
J望住我個心口唔出聲~我問佢我又走光
佢話~唔係呀,但係D水射落你個波到~你個波比水射住既地方會凹左嫁,
我有d監介,所以就行左落中池,我地企向到傾計
佢話試向水低換氣,叫我落水先,我落左水對住佢隻蕉,
用手指向佢條褲到打圈,點知佢扯我返上水面話我小妹妹唔可以多手~
我就更加多手,我直頭伸埋手入褲到打左幾下機!
佢都硬左起黎~我跳左上佢到攬住佢車左陣
佢仲左手落我底底到,係到撩豆豆,因為我地係面對面
佢隻手向我地身體中間伸落我褲到所以都冇人見到
好快,我都濕左~佢用手指不停好慢咁進出小穴,
我攬實左佢向耳邊開始發出嗯呀既聲,
佢停左手,佢隔住條褲不停磨我,之後話上水去第到
我問佢係邊~佢又唔講,原來佢帶左我去家庭更衣室
入到去已經車,我地行到埋去沖涼既位,佢禁左個水
d水係咁射落我個波到,佢一路望~一路係咁又搓又揸!
水停左又禁返,跟住張我件泳衣條頸位既蝴蝶結解左,
我對咪咪已經程現佢眼前,水射落我咪咪同事有d刺激我lin頭
佢就用利開始係我紅提到奶,我感覺好刺激,
佢唔知做咩咁肉緊突然咬我lin頭,我唔痛反而更high
平時都係男方禁我頭落去..今次我竟然禁返佢個頭落去
佢除左我底底,我一隻腳踩住佢大脾,對手就禁住佢個頭
沖涼既水聲停左...接落黎既係妹妹發出既水聲
j已經好純熟咁一路用利奶豆豆.手又抽插小穴,
我既呻吟愈來愈大聲J企返起身,車我
手就好快咁抽插,真係好大拍拍聲,
跟住停落黎,嘩,,佢隻手兜左住左我妹妹流出黎既水
佢托起左我一隻腳,自己扶住小JJ.用JJ頭磨我豆豆
問我想唔想要,我話如果唔想你係咪真係唔比我
佢望一望我我望住小JJ慢慢成條插晒入去.....
呀....!好急促既抽插,每插一下都聽到好清晰既拍拍聱
之後我地換個體位我櫃左向長登~佢又再用小JJ磨我
磨到豆豆之餘又磨到小穴泂口,之後先再插入去
今次好大力呀又用手指撩我豆豆.感覺好到~
之後佢叫我拍埋腳,佢話咁樣仲更緊,抽插得更快更入,
好快佢已經話頂唔順,將佢D精精射晒落我PATPAT頭
我地之後一齊沖涼,之後一出門口見到有個家庭係到等~
我就話:呀!BB係去邊呀.....一路講一路就走~
我地眼望眼笑左笑,輕輕錫左一啖就分開換衫!

下次既故事係向雙魚星號~^^~大家密切留意啦!

引用:
原帖由 bibi8778 於 2012-8-7 12:28 PM 發表 查看引用來源
去到泳池大家分開去換衫,之後去左大池到等,
因為我肥既關係所以我都準備左件T係著落水,
點知個陣公共泳池原來係唔比著其他顏色只可以著白色,
我著件灰色T當然無得落水啦,
所以落水前我都要除左佢,個陣亞J都未出黎 ...
SUPPROT
我收工返去先慢慢睇

引用:
原帖由 andyckw 於 2012-8-7 12:30 PM 發表 查看引用來源

SUPPROT
我收工返去先慢慢睇
多謝你每次既supprot呀^^!

引用:
原帖由 chan9898 於 2012-8-7 11:04 AM 發表 查看引用來源

樓主尋晚係未玩得好開心?
哈開心囉~我比人放左飛機~自己行葵芳~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆