上一頁下一頁
發新話題

原創:十年後的舊情復熾 全篇完 目錄見#1 感謝支持

收藏  |  訂閱
742  442.5k

引用:
原帖由 taoyuen 於 2012-6-16 12:33 AM 發表 查看引用來源
其實三個人我最喜歡是蕙。
Deleted

引用:
原帖由 taoyuen 於 2012-6-16 12:33 AM 發表 查看引用來源
其實三個人我最喜歡是蕙。

Deleted

呢個故事吸引之處, 係有內容, 每篇都令有想繼續追落去, 男女合睇.....

樓主, 加油呀, 繼續努力.....:smile_o12:

呵!成日要諗如何吊大家癮才能令大家追落去。多謝贊美!
引用:
原帖由 super87654321 於 2012-6-16 11:07 PM 發表 查看引用來源
呢個故事吸引之處, 係有內容, 每篇都令有想繼續追落去, 男女合睇.....

樓主, 加油呀, 繼續努力.....:smile_o12:

我冇權限覆PM啊!但真係歡迎任何非惡意的評論呢!多謝支持!
引用:
原帖由 stc.com 於 2012-6-16 05:31 PM 發表 查看引用來源

Deleted

引用:
原帖由 taoyuen 於 2012-6-17 08:49 AM 發表 查看引用來源
我冇權限覆PM啊!但真係歡迎任何非惡意的評論呢!多謝支持!

呵呵,我只是想講自己昨天對樓主的故事太上腦說了些偏激的話,請別見怪而已~

冇見到甚麼偏激的東西AR,不會見怪呢!暢所欲言LAR!
引用:
原帖由 stc.com 於 2012-6-17 09:14 AM 發表 查看引用來源

呵呵,我只是想講自己昨天對樓主的故事太上腦說了些偏激的話,請別見怪而已~

第四十五回、示愛之後

蕙掛線後,光就問蕙:"今晚約左人AR?"
蕙:啲FRIEND叫我去飲野LOR。
光:約左人幾點?
蕙:佢地話九點半去到。我晏啲至落去都得。
光:飲到幾點GA?
蕙:通常都三、四點LAR。
光:聽日要返工WOR。
蕙:可以射波GA MA。

光默不作聲,面色好像有點難受。
蕙:做乜AR你?唔開心AR?
光沒有即時回應。他思考了十多秒才說出這句說話:"我唔想你走。"
蕙:下?
光:唔想你走。今晚陪住我AR。
蕙:點解要我陪住你AR?
光:我估我都鍾意你。
蕙:估?
光:唔係估。係真係鍾意你。
蕙放下手上的筷子,走到光面前吻了他的嘴唇一下。她再拉起光,帶光到睡房來一場溫馨的性愛。

翌日,蕙繼續和光過著同居生活。他們睡到中午,再去逛街看戲,吃過晚飯才回家。晚上回家裡,兩人坐在沙發看電視,到差不多十一時。
光:聽日MISS張話放學之後上來。
蕙:好AR。
光:係咪應該同佢講清楚呢?
蕙:下?你想同佢講啲乜?
光:講我同你GE野LOR。
蕙:點解要講?
光:唔想瞞住佢。
蕙:你估你同佢講GE話之後會點?
光:都唔知GA。可能佢會走……唔知。
蕙:如果佢話要走咁你會點?
光:我唔知AR。
蕙:你會捨得雪姐姐咩?
光搖頭。
蕙:你唔捨得佢。我都唔捨得佢GA。
光:但係好似有啲唔啱咁。
蕙:咁你既然唔捨得阿雪,係咪唔要我LAR?
光:唔係。 我點會唔要你。
蕙:嘿嘿!都話同你一齊有安全感GA LAR。
光:咁即係點?
蕙:咁即係點?咪好似尋日咁講,而家開心咪得。其它野慢慢解決LAR。

說罷,蕙去刷牙然後到牀上休息。光見到蕙這樣做也上牀擁著背向他的蕙。兩人都沒有說話。光一邊擁著蕙,內心則在擔憂明天應如何面對MISS張。蕙又怎會察覺不到光內心的不安?她轉身將光的頭抱進自己的懷中。如果是平日,光一定會趁機吻蕙的乳房。但現在光需要的不是性歡愉,而是要蕙給他的安全感。
蕙:傻豬弟弟,唔好擔心咁多。你而家有我喺你身邊AR。
光:多謝。
蕙:仲有你GE MISS張喺你身邊添呢。
光:其實我唔明。點解你接受到?
蕙:我想你開心,想阿雪開心,想自己開心。
蕙見光看似仍是很困惑:”其實好多野本來好簡單。唔駛一定搞到咁複雜GE。我聽朝會拎晒啲野走GA LAR。阿雪上到來唔會見到我啲痕跡。”
光:咁你聽晚會唔會搵我?
蕙:佢走左之後你打畀我LAR。

早上七時左右,蕙弄醒光。光睜開雙眼見到蕙已拿著旅行袋準備離去。蕙對光說:”我返屋企換件衫先返工LAR。”光起來送蕙出門口,兩人在門前深情一吻。

兩個小時後,光回到公司。他開啟電郵查閱電郵,見到MISS張在八時許已給了他一封電郵:

“我最愛的姦夫光仔:

星期五唔好意思AR!今日要好好品嘗你GE精華!我都要令你有無比GE興奮!快啲放工就好LAR!

掛住你的人妻淫婦”

見到MISS張這樣挑逗自己,光更覺得心情複雜。他因為背著MISS張搭上了她的好友蕙,感到自己可能對不起MISS張。但他不但捨不得和MISS張的感情外,MISS張這封電郵更激起了他的性慾。始終,雖然蕙能夠在性方面滿足到他,但和他十年來的女神上牀,感覺還是與別不同的。

"兩個小時後,光回到公司。他開啟電郵查 閱電郵,見到蕙在八時許已給了他一封電郵”

應該是 miss 張 send 的吧 :smile_35:

引用:
原帖由 dominic.tsy 於 2012-6-17 12:03 PM 發表 查看引用來源
"兩個小時後,光回到公司。他開啟電郵查 閱電郵,見到蕙在八時許已給了他一封電郵”

應該是 miss 張 send 的吧 :smile_35:

bug

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆