上一頁下一頁
發新話題

男女均可入,請先看#1:覺得女友/老婆好正就會好快射?否則就好耐至射到??

收藏  |  訂閱
628  15.4k

引用:
原帖由 純純p 於 2012-2-7 05:56 PM 發表 查看引用來源

我知好多女仔都未必想就真.....

同之前個個試過一次..個感覺都唔係幾好受....:smile_39:
反而o個次係女仔想試..我覺得會痛..真係唔忍心..其實佢都未試過

引用:
原帖由 bcm 於 2012-2-7 05:57 PM 發表 查看引用來源
我男朋友
我偏好呢方面,即凌辱調教同輕量sm.佢在我引導下試玩,又玩上癮,尤其係強姦'而家好多次都係比佢強暴

同男友相處耐左..都要搵d野玩下...強姦feel 我都覺得幾正~~

咁係你凌辱佢多...定係你做小奴先 ??

引用:
原帖由 宅男歐吉桑 於 2012-2-7 05:58 PM 發表 查看引用來源

呢樣野互動架嘛..
但係如果相處耐左...來來去去都係個d....又好似有d悶.....個人見解咋~~

引用:
原帖由 宅男歐吉桑 於 2012-2-7 05:56 PM 發表 查看引用來源我覺得..調情夠已經OK..玩呢D唔敢試
我地都糸幾個月至玩一次重囗味~始終男上女下+玩具係最有feel

引用:
原帖由 宅男歐吉桑 於 2012-2-7 05:59 PM 發表 查看引用來源

反而o個次係女仔想試..我覺得會痛..真係唔忍心..其實佢都未試過
所以係引板..都會學到其他 c 兄 c 姊講依方面巴經驗, 吸收一下都無方~~

引用:
原帖由 bcm 於 2012-2-7 06:01 PM 發表 查看引用來源
我地都糸幾個月至玩一次重囗味~始終男上女下+玩具係最有feel

就地取材,淨對大奶有牌玩:smile_o01:

引用:
原帖由 純純p 於 2012-2-7 06:01 PM 發表 查看引用來源

但係如果相處耐左...來來去去都係個d....又好似有d悶.....個人見解咋~~
都會有呢D情況..通常去刺激佢D敏感位

引用:
原帖由 純純p 於 2012-2-7 06:00 PM 發表 查看引用來源同男友相處耐左..都要搵d野玩下...強姦feel 我都覺得幾正~~咁係你凌辱佢多...定係你做小奴先 ??
我係小奴

引用:
原帖由 bcm 於 2012-2-7 06:01 PM 發表 查看引用來源

抱起我都試過

引用:
原帖由 純純p 於 2012-2-7 06:02 PM 發表 查看引用來源

所以係引板..都會學到其他 c 兄 c 姊講依方面巴經驗, 吸收一下都無方~~
我有睇..不過無試

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆