上一頁下一頁
發新話題

小肥豬的性趣篇我的初戀Y先生

收藏  |  訂閱
1.5k  231.4k

引用:
原帖由 肥棋=3= 於 2010-12-2 01:46 PM 發表 查看引用來源
支持呀..咁好既post唔支持對唔住自己..相又靚=)
多謝:smile_o05:

小肥豬.....支持你^^:smile_o05:

引用:
原帖由 旅遊小子 於 2010-12-2 06:46 PM 發表 查看引用來源
小肥豬.....支持你^^:smile_o05:
多謝支持!!!

最近好多人要同我玩cam 見下我個樣~~同問張相係咪我真人

可惜我無cam喎~~所以唔好再pm我叫我玩cam啦:smile_o01:

我可以同大家講張相係我黎既

但我真係百分百係二百几磅既肥豬扒!!!:smile_o01:

唔信你問下妹妹....妹妹同我出過街家!!!:smile_o05:

引用:
原帖由 MISS小肥豬 於 2010-12-2 07:03 PM 發表 查看引用來源

可惜我無cam喎~~所以唔好再pm我叫我玩cam啦:smile_o01:

但我真係百分百係二百几磅既肥豬扒!!!:smile_o01:

唔信你問 ...
咁你係咪真係中女先? 中女係幾歲開始計?

仲有係咪真係人妻????

過黎踩場...曱甴:smile_o02::smile_o02::smile_o02:

引用:
原帖由 SexDevil 於 2010-12-2 07:10 PM 發表 查看引用來源

咁你係咪真係中女先? 中女係幾歲開始計?

仲有係咪真係人妻????

過黎踩場...曱甴:smile_o02::smile_o02::smile_o02:
中女好似係25起~~~仲之我過25啦!!!

人妻....我係丫....一早講左我係人妻!!!

引用:
原帖由 MISS小肥豬 於 2010-12-2 07:12 PM 發表 查看引用來源

中女好似係25起~~~仲之我過25啦!!!

人妻....我係丫....一早講左我係人妻!!!
過25就係中女, 咁我咪中亢??? 頂...

人妻正呀:smile_o01:

引用:
原帖由 SexDevil 於 2010-12-2 07:14 PM 發表 查看引用來源

過25就係中女, 咁我咪中亢??? 頂...

人妻正呀:smile_o01:
中亢:smile_o01::smile_o01::smile_o01:咪即係....UNCLE囉:smile_o13::smile_o13:

引用:
原帖由 昔日的小肥妹 於 2010-12-2 07:47 PM 發表 查看引用來源

中亢:smile_o01::smile_o01::smile_o01:咪即係....UNCLE囉:smile_o13::smile_o13:
我死都唔認我係uncle:smile_o11:

引用:
原帖由 MISS小肥豬 於 2010-12-2 07:03 PM 發表 查看引用來源

唔信你問 ...
姐姐絕對係二百幾磅既豬扒:smile_o13::smile_o13:妹妹都係:smile_o01::smile_o01:
同埋~~~姐姐張相相真係姐姐黎架:smile_o05::smile_o05:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆