上一頁下一頁
發新話題

調教培慾-----(全)

收藏  |  訂閱
2.2k  189.3k

引用:
原帖由 風哥仔 於 2010-5-10 08:35 PM 發表 查看引用來源

對呀,要不是就可能在youtube/foxy見到你們:smile_o10:
咁你放心,我所有閃咭同movie都無樣:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 風哥仔 於 2010-5-10 08:23 PM 發表 查看引用來源

再說噴鼻血了:smile_o05:

不過B豬姐你給點意見angel吧~她要買去謝師宴時要穿的衣服呢

女生的穿著我不懂,不能給意見:smile_o13:
我講左la.....................因為太耐lu所以我只懂去太子睇:smile_27:

[quote]原帖由 Imperfect_Angel 於 2010-5-10 09:06 PM 發表 查看引用來源

好想做暑期工啊!但不知道做什麼工作好

暑期工做sales不錯
可以接觸多點人和增加人際相處經驗
&
又可以去寫字樓做下打雜
你讀文科,可以做返office上d野
吸收下有關office上的運作
練習filing同打字的速度,如果你日後想見有關office的工
我相信會比較有jetso~!

引用:
原帖由 Imperfect_Angel 於 2010-5-10 09:11 PM 發表 查看引用來源

是啊…應該要伸得很入吧…
其實真正的打野戰我都未寫XD

嘩~~~打野戰...........我真系驚比人放上網咋.
我地想打水戰架本來............
搵來搵去搵唔到好少人去既海灘:smile_13: :smile_13:

引用:
原帖由 bcm 於 2010-5-10 09:13 PM 發表 查看引用來源

嘩~~~打野戰...........我真系驚比人放上網咋.
我地想打水戰架本來............
搵來搵去搵唔到好少人去既海灘:smile_13: :smile_13:
hi,去蝴蝶灣泳灘or黃金海岸,相信你會滿意

引用:
原帖由 Imperfect_Angel 於 2010-5-10 09:11 PM 發表 查看引用來源

是啊…應該要伸得很入吧…
其實真正的打野戰我都未寫XD

咁你講下點樣o係地鐵伸到咁入啦:smile_47:
原來仲有打野戰~~~快o的寫~~~好期待~~~

引用:
原帖由 Imperfect_Angel 於 2010-5-10 08:20 PM 發表 查看引用來源

在太子聯合廣場買,襪帶頗特別的說…
我現在覺得在公眾地方規矩一點比較好XD

甘講真我玩震蛋因為只有我同佢知我至夠膽........
而且個remote系佢手上,我系無自主權,所以在佢黎講會更開心,
因為睇到我好興奮又唔可以叫又要死忍果個樣:smile_40: :smile_40:

引用:
原帖由 Andy124 於 2010-5-10 09:15 PM 發表 查看引用來源

多人到震...

引用:
原帖由 Andy124 於 2010-5-10 09:15 PM 發表 查看引用來源

唔得~~~~~~~好多好多人架

引用:
原帖由 Imperfect_Angel 於 2010-5-10 09:06 PM 發表 查看引用來源

好想做暑期工啊!但不知道做什麼工作好

我打算去starbucks coffee或者Delifrance工作

但好像沒有中五證書不聘請:smile_o16:

我過兩天要去問一問:smile_o13:

不過我學校的歷史老師已經請了我暑假的時候回學校當教學助理,教師弟們歷史

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆