上一頁下一頁
發新話題

~覺得自己真係好衰女~

收藏  |  訂閱
508  51.3k

而家因為我有作嘔都搵到下人…但係其他?又唔覆…

我想佢講清楚…點解唔愛…但又一定要關心(佢之前所有前女友都唔需要關心…只係我一個咁奇怪…)點解唔愛…但係佢曾經送俾我粒波子…又放係車頭…點解唔愛…但係我都感到被愛?

點解我點都感覺唔到沒有愛既感覺?如果唔愛…點解要為左覺得我辛苦而消失?如果唔愛…何不狠狠地鬧我不知醜?

引用:
原帖由 worldchocolate 於 2010-4-20 11:55 PM 發表 查看引用來源
我想佢講清楚…點解唔愛…但又一定要關心(佢之前所有前女友都唔需要關心…只係我一個咁奇怪…)點解唔愛…但係佢曾經送俾我粒波子…又放係車頭…點解唔愛…但係我都感到被愛?

http://i1.hk/d/images/r10/mo ...
佢話唔愛你呢句說話好明顯口不對心喇

我好似變左問題女人…但係佢一直唔覆我…

如果真的不愛…當知道我決定和阿C一起的時候…何苦要那麼大反應…如果真的不愛…為何當晚睡不著?(他的職業不容許他遲睡的…一向也是夜晚八、九點睡的人,凌晨還回覆到三、四頁訊息給我,還要用九方打?

引用:
原帖由 worldchocolate 於 2010-4-21 12:04 AM 發表 查看引用來源
如果真的不愛…當知道我決定和阿C一起的時候…何苦要那麼大反應…如果真的不愛…為何當晚睡不著?(他的職業不容許他遲睡的…一向也是夜晚八、九點睡的人,凌晨還回覆到三、四頁訊息給我,還要用九方打?

htt ...
証明佢唔係唔愛你
可能佢真係覺得同你無結果,所以先咁做

回覆 417# 的帖子

咁我而家可以點,我真係好亂~嗚~:')

一段感情唔係唔愛,雙方都好愛大家,點解成日都要為左將來兩個字而搞成咁,我唔要咩將來呀~有冇人理我感受~點解成日都係為我好﹑為我咩...就以為自己好偉大,我要佢咋,我而家要士兵咩~頂~

引用:
原帖由 worldchocolate 於 2010-4-20 11:55 PM 發表 查看引用來源

http://i1.hk/d/images/r10/mo ...
你都是想求個明白、清楚姐!

回覆 419# 的帖子

我自己節省啦,佢自己都唔知點解,就算知,佢都唔肯面對,佢點答到我?口不對心又好 / 得把口又好,我都唔知點搞佢好~:')

由始至終,冇其他人令我辛苦過,令我辛苦既係佢自己d死人性格~真的他媽的,呀~aunt曾經對我好好架,咁就他父的啦~:')

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆