上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 12

收藏  |  訂閱
1.5k  42.2k

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-3-25 10:34 AM 發表
在溢陽買套房子30萬也差不多,就當買台日本車好了,但是用聯名比較好吧!
她要用她爸媽名義........

引用:
原帖由 keithlck 於 2010-3-25 10:37 AM 發表 查看引用來源

我問左老闆.....佢話星期日有一隻好野.....一定中.....係練馬師俾既.....係老闆隻馬既馬房......到時有的話就pm俾你...
不過我老闆問我......做咩要料......平時又唔買.......我就話.......我......沉.....左.... ...
記得 PM 禾 :smile_38: 禾呢排巧橙 :smile_27::smile_27::smile_27:

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-3-25 10:34 AM 發表 查看引用來源

湖南買層樓駛唔駛30萬呀.你條女好大咬喎:smile_55:
30皮,不過份,同你一生一世wow,你將來給她還有很多個10皮。拉番瑒頭馬就返回拉

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-3-25 10:34 AM 發表 查看引用來源

湖南買層樓駛唔駛30萬呀.你條女好大咬喎:smile_55:
30萬屬於高檔樓啦,禾個飯盒都買左在六樓,一套有兩層既.

引用:
原帖由 keithlck 於 2010-3-25 10:41 AM 發表 查看引用來源

她要用她爸媽名義........
呢D橋段

會5會老土左D :smile_13:

咁多年刀見巧多老友奶呢蕉

講認真禮可以話

據禾廿年經驗果樓市爆9硬

5洗急 過幾年一定平平平 (講真的)

而家租先兩三厘  仲次次換新樓住

(大6樓折舊巧L快)

矛必要買貴

引用:
原帖由 golftin 於 2010-3-25 10:42 AM 發表

30皮,不過份,同你一生一世wow,你將來給她還有很多個10皮。拉番瑒頭馬就返回拉

那你贊成我買???

引用:
原帖由 keithlck 於 2010-3-25 10:37 AM 發表 查看引用來源

我問左老闆.....佢話星期日有一隻好野.....一定中.....係練馬師俾既.....係老闆隻馬既馬房......到時有的話就pm俾你...
不過我老闆問我......做咩要料......平時又唔買.......我就話.......我......沉.....左.... ...
多謝先,:smile_o09: 到時你一定要比禾地,星期日禾上去深圳同女女開房一齊賭,   千奇唔巧比乖乖龍,:smile_o03:  哈哈!

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-3-25 10:41 AM 發表 查看引用來源

其實依家有咸水沖的.不過冇左個浮波.擋唔到水.惟有暫時將水流較慢點:smile_19:
禮矛橄欖樣 巧母

屎刀矛得柯

為慳果一百幾十 :smile_27:

禮上少次CP慳一斤野啦

禮大6比LOOK棍BG洗 刀豪比幾舊

禮G己係HK洗屎嗒.... :smile_o03:

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-3-25 10:38 AM 發表 查看引用來源

八吓都冇壞:smile_35:
驘番個馬桶都好既:smile_o10:

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-3-25 10:52 AM 發表
多謝先,:smile_o09: 到時你一定要比禾地,星期日禾上去深圳同女女開房一齊賭,   但千奇唔巧比乖乖龍,:smile_o03:  哈哈!
收到......唔俾乖乖龍.......

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆