上一頁下一頁
發新話題

中山友 @ 十二月有個飯局 PART III

收藏  |  訂閱
1.5k  32.5k

引用:
原帖由 szesze1025 於 2009-12-10 06:00 PM 發表 查看引用來源

唔係有錢收咩:smile_30::smile_30:
掩口費...

引用:
原帖由 頂李個費~老費 於 2009-12-10 06:01 PM 發表 查看引用來源

365日
放3日咪得囉:smile_40:

引用:
原帖由 頂李個費~老費 於 2009-12-10 05:57 PM 發表 查看引用來源

下次搞星期五得唔得?可以玩足三日

17號,
第一我中午要開始上,
第二我要接埋長腿,
第三18號返唔到公司,
第四19號又要揾大費.......食歺飯,打鋪橋牌,幾大工程
費爺...我地至有興趣第二PART ...人狼一定可以幫你:smile_o01:

引用:
原帖由 頂李個費~老費 於 2009-12-10 05:57 PM 發表

下次搞星期五得唔得?可以玩足三日

17號,
第一我中午要開始上,
第二我要接埋長腿,
第三18號返唔到公司,
第四19號又要揾大費.......食歺飯,打鋪橋牌,幾大工程
無理解釋
唔合邏輯........0 分.....要重作呀:smile_o04:

真係好想認真咁同你演下酒唧
哎....可惜可惜:smile_o05:

引用:
原帖由 hohahe 於 2009-12-10 06:03 PM 發表 查看引用來源

費爺...我地至有興趣第二PART ...人狼一定可以幫你:smile_o01:
甘我咪可以直接上中山,會唔會有閃失:smile_o10:

引用:
原帖由 撩傷個西 於 2009-12-10 06:02 PM 發表
中山友好
去SET 權限先

引用:
原帖由 szesze1025 於 2009-12-10 06:03 PM 發表 查看引用來源

放3日咪得囉:smile_40:
放3日同E班:smile_55: :smile_55: :smile_55: :smile_55: :smile_55: 食歺飯 ........你係咪去先:smile_38: :smile_38:

引用:
原帖由 頂李個費~老費 於 2009-12-10 06:06 PM 發表

甘我咪可以直接上中山,會唔會有閃失:smile_o10:
最多禾又映返張相比你睇吖

禾都閃啦 88 :smile_o07:

引用:
原帖由 頂李個費~老費 於 2009-12-10 06:08 PM 發表

放3日同E班:smile_55: :smile_55: :smile_55: :smile_55: :smile_55: 食歺飯 ........你係咪去先:smile_38: :smile_38:  
鬥大

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆