上一頁下一頁
發新話題

中山 首間五星級國際品牌酒店 & 仁K 2 / 3天團

收藏  |  訂閱
488  17.4k

引用:
原帖由 何須說短論長 於 2009-12-6 11:27 PM 發表

睇下點,甘耐響中山都托賴
好似開始信得過喎......:smile_38: :smile_42: :smile_30:

引用:
原帖由 何須說短論長 於 2009-12-6 23:27 發表 查看引用來源

睇下點,甘耐響中山都托賴
冇人冇物就膽粗粗開團咁團友jit濕左你諗住點搞:smile_o10:
團友好似一啲保證都冇啵:smile_o12:

引用:
原帖由 cherry8788 於 2009-12-6 11:29 PM 發表
咁即系冇為人民服務睇住啦
你説得對囉,:smile_o12: 咪都唔知點回應

引用:
原帖由 何須說短論長 於 2009-12-6 23:29 發表 查看引用來源

我知,努力中......
呢個就小問題啫

引用:
原帖由 何須說短論長 於 2009-12-6 23:33 發表 查看引用來源

你説得對囉,:smile_o12: 咪都唔知點回應
你個系高檔場如果團友對住囡囡又揸又摷連底褲都除埋:smile_o05:
班北姑吹支圍你既團友你又會點處理呢:smile_o01:

引用:
原帖由 cherry8788 於 2009-12-6 11:31 PM 發表
冇人冇物就膽粗粗開團咁團友jit濕左你諗住點搞:smile_o10:
jit什么意思
團友要啲什么保證,暫時沒人提及

想請教各位

如果想參加

應該跟那位報名呢:smile_41:

引用:
原帖由 串出鑫森淼焱垚 於 2009-12-6 11:38 PM 發表 查看引用來源
想請教各位

如果想參加

應該跟那位報名呢:smile_41:
團長:smile_38: :smile_38: :smile_38:

有野5方便喺度講你可以pm我:smile_o12:
我5希望同盟會隊友盲中中同你野到最後三更半夜打比我解圍ok:smile_o01:

引用:
原帖由 cherry8788 於 2009-12-6 11:31 PM 發表
師兄問得好呀!!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆