上一頁下一頁
發新話題

12.25 (六) 唱 K 團 ~~~~聖誕夜 狂歡時~~~~

收藏  |  訂閱
939  49.2k

引用:
原帖由 神州行 於 2010-1-26 11:02 PM 發表 查看引用來源
鍾士兄,好玩就下次再玩過:smile_o01:
好呀~ ~!! :smile_47:

引用:
原帖由 vincentchow630 於 2010-1-27 12:36 PM 發表 查看引用來源

上次係錦河個飯盒唔好嗎?:smile_o10:
佢過完年先反黎呀~~~:smile_o06:

引用:
原帖由 kingofsex 於 2010-1-27 12:48 PM 發表 查看引用來源

原來如此.
哈, 大家有柲密千奇咪比艦長知呀~~:smile_o02:

引用:
原帖由 whwhfun 於 2010-1-27 09:20 AM 發表 查看引用來源

弓起哂呀, 神州行c兄~~:smile_o09:
多謝多謝:smile_o09:

引用:
原帖由 vincentchow630 於 2010-1-27 09:58 AM 發表 查看引用來源

什麼神州行c兄呀,係DAVIDCHAN8888 2號就真:smile_o01:
船長又係樹吹水:smile_o10:

引用:
原帖由 vincentchow630 於 2010-1-27 12:36 PM 發表 查看引用來源

上次係錦河個飯盒唔好嗎?:smile_o10:
雄少,佢睇中你件飯盒:smile_o01:

引用:
原帖由 whwhfun 於 2010-1-27 09:05 PM 發表 查看引用來源

哈, 大家有柲密千奇咪比艦長知呀~~:smile_o02:
當然,一定,不可以比佢知:smile_o11: ,包括女:smile_o10:

去唔到,:smile_30: 支持:smile_38:

引用:
原帖由 神州行 於 2010-1-27 10:21 PM 發表 查看引用來源
雄少,佢睇中你件飯盒:smile_o01:
佢大把LB啦:smile_o01: , 我得嗰1個, 仲要比埋佢, 有冇搞錯:smile_o06:

引用:
原帖由 whwhfun 於 2010-1-27 11:21 PM 發表 查看引用來源

佢大把LB啦:smile_o01: , 我得嗰1個, 仲要比埋佢, 有冇搞錯:smile_o06:
佢唔會嫌多嘅:smile_o01:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆