上一頁下一頁
發新話題

COPY團10月30,31日..軍匯,逃園,五月瓜,麗毫!逢假期前夕及週五六出發!

收藏  |  訂閱
1.5k  47.4k

我又推......

:smile_38: 大家都估唔到, 兩隻手都係粒粒:smile_22: , 同佢對嘢唔係好大:smile_39: , 因為佢用神奇"爸爸"

3,6,9 可以有好多選擇:smile_35:

* 好睇唔好食

D個團都好搞嘢吓......
1. KO 條仔好搞笑
2. 有個好鍾意唱歌又好唱得既團友
3. 又有個好大隻既團友
4. 最勁係有個好鬼靚仔既副團長 (唔可以早到, 因為d囡囡會比佢

引用:
原帖由 pho_love 於 2009-9-28 09:17 AM 發表 查看引用來源
我又推......

:smile_38: 大家都估唔到, 兩隻手都係粒粒:smile_22: , 同佢對嘢唔係好大:smile_39: , 因為佢用神奇"爸爸"

* 好睇唔好食

D個團都好搞&# ...
佢對手有粒粒?

引用:
原帖由 pho_love 於 2009-9-28 09:17 AM 發表 查看引用來源
我又推......

* 好睇唔好食

條女比我地個期待指數好高喎~~~聽完你咁講~~~~身價暴跌~~!!:smile_o16:

引用:
原帖由 CP-5 於 2009-9-28 10:09 AM 發表 查看引用來源

條女比我地個期待指數好高喎~~~聽完你咁講~~~~身價暴跌~~!!:smile_o16:
即時可以打番入 2 3 6 果行... 尋日聽到個個9痕痕

唔怪得kelvin 讓人啦 肯定係晨早發現 唔對路 扮偉大

引用:
原帖由 Fairlady'z 於 2009-9-28 10:19 AM 發表 查看引用來源

即時可以打番入 2 3 6 果行... 尋日聽到個個9痕痕

唔怪得kelvin 讓人啦 肯定係晨早發現 唔對路 扮偉大
kelvin及早放盤~~~果然係大玩家~~!!!:smile_o06:

引用:
我又推......

* 好睇唔好食

不過c兄你中唔中意條女先?
有無打算私有化呀?
大把人仲想跟機喎~~~haha~~!!:smile_o10:

引用:
原帖由 pho_love 於 2009-9-28 09:17 AM 發表 查看引用來源我又推......:smile_38: 大家都估唔到, 兩隻手都係粒粒:smile_22: , 同佢對嘢唔係好大:smile_39: , 因為佢用神奇"爸爸" 3,6,9 可以有好多選擇:smile_35: * 好睇唔好食 D個團都好搞&# ...
:smile_o03:......我唔係副團長.....更加唔係靚仔....

引用:
原帖由 CP-5 於 2009-9-28 10:21 AM 發表 查看引用來源

kelvin及早放盤~~~果然係大玩家~~!!!:smile_o06:
咁話我駕...:smile_13:

引用:
原帖由 CP-KELVIN 於 2009-9-28 11:57 AM 發表 查看引用來源咁話我駕...:smile_13:
呢個係事實~:smile_o01:

引用:
原帖由 CP-TERRY 於 2009-9-28 11:57 AM 發表 查看引用來源
:smile_o03:......我唔係副團長.....更加唔係靚仔....
爭住認頭忝  :smile_o11: 拱樣喎做你個助理嘟得呱  :smile_o01:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆