上一頁下一頁
發新話題

.

收藏  |  訂閱
503  62.2k

引用:
原帖由 kingsbar2006 於 2009-9-12 03:25 AM 發表 查看引用來源

你見我少回post架啦,我不嬲睇吾過眼出聲
我就係少見你咁激動:smile_35:
引扳好多 post ..:smile_04:..都會睇吾過眼....:smile_44:
只不過旁觀食花生仲好
:smile_30::smile_30::smile_30::smile_30:

引用:
原帖由 wcday 於 2009-9-12 03:26 AM 發表 查看引用來源

是但啦, 又無獎的
吾係wow.....咪當交下朋友.....
我以前成日吹雞既

引用:
原帖由 wcday 於 2009-9-12 03:29 AM 發表 查看引用來源

我就係少見你咁激動:smile_35:
引扳好多 post ..:smile_04:..都會睇吾過眼....:smile_44:
只不過旁觀食花生仲好
:smile_30::smile_30::smile_30::smile_30:
佢話我成世未見過大波當我未見過女人.....又寸我女人我先著:smile_22:

你估我走入黎踩場會點ㄚ,人地真村實料夠自信,我諗安娜詩都廢事采....:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 安娜詩 於 2009-9-12 02:43 AM 發表 查看引用來源
你又知我呢度落雨?你上網check天氣呀:smile_41:
睇咩波呀?
岩岩俾阿媽霸左我部電腦
我諗住等睇us open,網球
應該12點半開波,但係到成3點都未開,好似話落緊雨
所以咪知你果邊落緊雨囉

引用:
原帖由 kingsbar2006 於 2009-9-12 03:12 AM 發表 查看引用來源

我己經有佢冇化裝既相,佢化裝既係陳年舊相。

你岩,我已經冇同佢嘈!

我想講,
女既就post d身体部份出黎扮下公主,等人讚下,自戀一番,我係男人黎架,有乜女人未見過,好吾好我吾識分?

男既就回post好似前世 ...
其實變左好耐啦,舊果d會員都走晒,我都做左cd_rom一排先申請個acc玩下
以前真係吸引好多,而家都冇咩野睇

引用:
原帖由 kingsbar2006 於 2009-9-12 03:12 AM 發表 查看引用來源

我己經有佢冇化裝既相,佢化裝既係陳年舊相。

你岩,我已經冇同佢嘈!

我想講,
女既就post d身体部份出黎扮下公主,等人讚下,自戀一番,我係男人黎架,有乜女人未見過,好吾好我吾識分?

男既就回post好似前世 ...

引版變質!
已經係好耐ge事.. :smile_42:  :smile_39:

引用:
原帖由 ●○熊貓仔○● 於 2009-9-13 08:09 PM 發表 查看引用來源

已經係好耐ge事.. :smile_42:  :smile_39:
hello~ 我都好耐冇黎LA~HAHA

引用:
原帖由 安娜詩 於 2009-9-11 11:50 PM 發表
你有無佢張畫呀?好想見下:smile_40:
當時應該幾浪漫呀,我都想畫我男朋友。咁你果時緊張嗎?
分手果時比左佢做留念咯。
都有D緊張嘎,自己咩都沒著又有其他人響道。
我覺得D鬼佬系中意D細細粒粒D亞洲女仔,你甘靚女鬼佬只會穩你做sex FD
你發果張相胸好大喔,又引死好多仔啦
你平時著衫會唔會好sexy嘎?

引用:
原帖由 ●○熊貓仔○● 於 2009-9-13 08:09 PM 發表 查看引用來源

所以而家引板冇晒人lu....:smile_o08:

熊貓仔:smile_o15: ....long time no see 喇:smile_o05:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆