上一頁下一頁
發新話題

早幾日有師兄話比有錢佬呃錢(原來張單係甘既)

收藏  |  訂閱
497  28.9k

引用:
原帖由 fu357 於 2009-8-13 03:53 AM 發表 查看引用來源
貢如果有女過夜果D...又使唔使寫晒出黎呀~~
一定要喇 ~~~

喂!搵人答0下0野呀喂!:smile_38:

引用:
原帖由 州州吊頸黃先生 於 2009-8-13 09:20 AM 發表 查看引用來源
喂!搵人答0下0野呀喂!:smile_38:
間場多得佢唔少 ~~~~ :smile_13:

引用:
原帖由 陳七@監察事務所 於 2009-8-11 10:03 AM 發表 查看引用來源

等咩............跟尾狗咩
唔識就認,唔好愚弄會員
識都唔答你啦,你係邊呀?  我只係會等星矢回答,我先至會回

我有自由既權力,唔鐘意覆你又點呀,你自己多口問咋!我無話答你喎!

愚弄會員? 我一早表明要等星矢回答,我先至會回架啦,你唔鐘意都無辦法架啦

你自己多管閒事咋   呵呵呵呵

引用:
原帖由 kentlee369 於 2009-8-13 09:43 AM 發表 查看引用來源

識都唔答你啦,你係邊呀?  我只係會等星矢回答,我先至會回

我有自由既權力,唔鐘意覆你又點呀,你自己多口問咋!我無話答你喎!

愚弄會員? 我一早表明要等星矢回答,我先至會回架啦,你唔鐘意都無辦法架啦 ...
唔識答就認啦!等咩人回呀?

引用:
原帖由 zhumuo 於 2009-8-11 02:03 PM 發表 查看引用來源
"1號去玩,2號埋單,5號先打單?你明唔明出單同打單既分別呀?出單同打單既分別?  出單?你知道 ...
有答案未 ??"

私隱條例,唔....... 答 ..... 得:smile_44:  !唔通同你講"褲蠔"影低晒D嫖客D相,等有人投訴就 ...
出單同打單既分別就唔係咩私隱條例,只係我表明要等星矢回答,之後我先回答

都唔會呀陳七  甘關心甘緊張做乜! 又唔關佢事

只係我同星矢既討論傘,認真好怪 我無話過覆佢架!

引用:
原帖由 pccw123 於 2009-8-13 09:39 AM 發表 查看引用來源

間場多得佢唔少 ~~~~ :smile_13:
自己申請!

引用:
原帖由 kentlee369 於 2009-8-13 09:48 AM 發表 查看引用來源

出單同打單既分別就唔係咩私隱條例,只係我表明要等星矢回答,之後我先回答

你想人回咩呀?唔識咪認囉!

引用:
原帖由 kentlee369 於 2009-8-13 09:48 AM 發表 查看引用來源

係討論區, 一人可以有九十幾個分身啦

引用:
原帖由 車輪庵 於 2009-8-13 09:51 AM 發表 查看引用來源

係討論區, 一人可以有九十幾個分身啦
你何嘗唔係呢?車輪庵先生!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆