上一頁下一頁
發新話題

新新新...徵男性朋友NO SP

收藏  |  訂閱
1.5k  31.7k

引用:
原帖由 wannabe 於 2009-8-9 01:43 AM 發表 查看引用來源

我都糸我個鋪d人講我知我先無聊無野做走過去睇:smile_42:
個個屋企主人好似叫咩咩 xxxxxbabebabe

釣魚唔錯丫 ... 有無收wok哩?
釣唔到魚:smile_13:
不過佢買左支新桿比我, 好好用

引用:
原帖由 pOisOn__Ous 於 2009-8-9 01:47 AM 發表 查看引用來源

無任歡迎呀:smile_38:
有正野一齊去睇喇喂:smile_o01:  
我搵唔到呀:smile_30:

引用:
原帖由 wannabe 於 2009-8-9 01:48 AM 發表 查看引用來源

岩既
青春無敵
我地呢d年紀大既人可以行埋一邊
係啦, 有咩事, 都唔敢亂黎:smile_13::smile_42:

引用:
原帖由 pOisOn__Ous 於 2009-8-9 01:52 AM 發表 查看引用來源

離開成人區開返個老人區:smile_o11:
咁我都要入啦:smile_13:

引用:
原帖由 wannabe 於 9-8-2009 02:24 發表 查看引用來源

好...夠爽快
我地就交個朋友吧
不過宜家我頂唔住啦
要揾周公子幽會
明日再傾丫
good night and sweet dreams ~~~
早唞喇朋友
仲有呀麻煩你幫我問問周公子有冇阿哥或者細佬啦唔該你:smile_o05:
nice dream:smile_o07:

引用:
原帖由 wannabe 於 2009-8-9 02:09 AM 發表 查看引用來源

可唔可以叫d後生開個青春區哩?
你知啦老人家年紀大無力走開唔到
都好喎, 仲有老人家好難適應新環境

引用:
原帖由 lovevk 於 9-8-2009 02:31 發表 查看引用來源

釣唔到魚:smile_13:
不過佢買左支新桿比我, 好好用
邊個佢呀...咁隱悔嘅:smile_o10:

引用:
原帖由 pOisOn__Ous 於 2009-8-9 02:34 AM 發表 查看引用來源

邊個佢呀...咁隱悔嘅:smile_o10:
無隱悔, 我隻衰佬
不過佢真係衰佬:smile_22::smile_22::smile_39:

引用:
原帖由 lovevk 於 9-8-2009 02:33 發表 查看引用來源

咁我都要入啦:smile_13:
一齊啦:smile_o01:
攪個釣魚團啦喂:smile_o11:

引用:
原帖由 lovevk 於 9-8-2009 02:35 發表 查看引用來源

無隱悔, 我隻衰佬
不過佢真係衰佬:smile_22::smile_22::smile_39:
唔係啱啱完咗休魚期咩:smile_41:
加上呢排咁熱又落咗咁多雨D魚應該開口丫:smile_o14:
我今日仲見到好多人去釣夜魚喎

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆