上一頁下一頁
發新話題

【包皮專區】 - 包皮問題請集中於此發問 (Part 3)

收藏  |  訂閱
3.0k  445.1k

引用:
原帖由 erickinger 於 2009-10-9 12:11 AM 發表 查看引用來源

最少都過萬
我之前都諗住,不過太貴
而且唔係laser
~14000
不過如果你有保險Claim
手勢真係唔錯

不過係我過醫生騎呢D
未夠一個星期就叫我試下扯到直
睇下做左係咪free d:smile_14:

引用:
原帖由 erickinger 於 2009-10-9 12:12 AM 發表 查看引用來源

係喎你好似同我同一日做
你而家點呀??
進度良好:smile_30:

回覆 410# 的帖子

我都係因為有傷口在鳩根先至去做,因為久吾久會因打飛機戓同女友做會陰陰痛‧對上一次就係傷口受傷流血先至睇DOCTOR,DOCTOR話果D位好難吾做D嘢會完全康復,叫我做割包皮和受傷的鳩根位‧由於我去私家HOSPITAL住一晚CHARGE保險所以好貴,加覆診要萬八蚊,但吾痛因全身全身麻醉加局部麻醉‧

引用:
原帖由 skinlessjj 於 2009-10-9 11:00 PM 發表 查看引用來源

~14000
不過如果你有保險Claim
手勢真係唔錯

不過係我過醫生騎呢D
未夠一個星期就叫我試下扯到直
睇下做左係咪free d:smile_14:
下....
我就唔敢啦....
而家扯起仲會有d cool住痛
不過好左好多啦
見到d線位好細好入..... 想像到如果去拆線會有幾痛.......

引用:
原帖由 bigbigbigdog 於 2009-10-9 11:39 PM 發表 查看引用來源
我都係因為有傷口在鳩根先至去做,因為久吾久會因打飛機戓同女友做會陰陰痛‧對上一次就係傷口受傷流血先至睇DOCTOR,DOCTOR話果D位好難吾做D嘢會完全康復,叫我做割包皮和受傷的鳩根位‧由於我去私家HO ...
我都係因為入o個陣會痛所以先迫住要做.......
快d好返啦.....

回覆 415# 的帖子

我已經兩星期了,但係根位我覺得好有問題,個位好似從左或者右邊望住人地個嘴個唇形狀,D皮有少少位離開JJ,好怕吾知幾時忽然會再分開及再留血:smile_27:  你地有冇D情況呀?之後係咪會生得埋架,好擔心呀:')

引用:
原帖由 bigbigbigdog 於 2009-10-10 02:12 AM 發表 查看引用來源
我已經兩星期了,但係根位我覺得好有問題,個位好似從左或者右邊望住人地個嘴個唇形狀,D皮有少少位離開JJ,好怕吾知幾時忽然會再分開及再留血:smile_27:  你地有冇D情況呀?之後係咪會生得埋架,好擔心呀:')
我諗我明你講咩既....
係咪即係頭落d個位同莖應該掂住,但你平時就分開左有條la?

回覆 417# 的帖子

唉!係手術後有條大LA,如果你係冷血的,現在可以在這裡(鳩根位)把割完包皮和JJ從這般再撕開 應該話可能有鳩根位可能頭一針爆咗線:smile_o03:

回覆 417# 的帖子

你冧吓呀!鳩根位果針(正中位)可能爆咗線(當第二針),第一同第三針的空間多咗,D皮有少少位離開JJ反上了少少,加早上生理反應,十幾天後有形成這樣教相啦!係咪會好返架定要再做補針呀?

引用:
原帖由 bigbigbigdog 於 2009-10-9 11:39 PM 發表 查看引用來源
我都係因為有傷口在鳩根先至去做,因為久吾久會因打飛機戓同女友做會陰陰痛‧對上一次就係傷口受傷流血先至睇DOCTOR,DOCTOR話果D位好難吾做D嘢會完全康復,叫我做割包皮和受傷的鳩根位‧由於我去私家HO ...
我只係最近突然表皮有2-3處小傷口,但冇流血:smile_40: 咁係邊間醫院做,我冇保險claim:smile_13: 最緊要個醫生做得好唔好

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆