上一頁下一頁
發新話題

~~jOYJOY蛇王吹水區~~ 徵25歲以上男或女吹水真心朋友

收藏  |  訂閱
1.5k  27.1k

引用:
原帖由 joyjoyee 於 2009-7-30 23:43 發表 查看引用來源

咁又唔係...不過之前返日既時候,壓力太大,搞到個胃有事!咁轉左呢份有輕鬆左,咪做住先囉^^ 呢d工實要有人做架啦! 我不入地獄,誰入地獄:smile_o11:  
返夜其實都好ga~~~~
我都好鍾意返ga~~~~
:smile_o12: :smile_o12:

引用:
原帖由 joyjoyee 於 2009-7-30 11:43 PM 發表 查看引用來源

咁又唔係...不過之前返日既時候,壓力太大,搞到個胃有事!咁轉左呢份有輕鬆左,咪做住先囉^^ 呢d工實要有人做架啦! 我不入地獄,誰入地獄:smile_o11:  
胃痛係惡頂D既,健康緊要D,番夜都好既大把錢淨,
係冇咩朋友姐,所以上泥開post揾男仔做朋友係咪:smile_38: :smile_38:

引用:
原帖由 nn2136 於 2009-7-30 11:34 PM 發表 查看引用來源
其實番夜晚工喺好辛苦的,重好傷身體添。你要好好保重呀。:smile_45:
知道知道! 如果我搵到個好老公,咁轉工又或者唔做更加好 :smile_13:

引用:
原帖由 joyjoyee 於 2009-7-30 11:43 PM 發表 查看引用來源

返overnight真係好多機會蛇王!!!:smile_30::smile_30::smile_30:

引用:
原帖由 joyjoyee 於 2009-7-30 23:22 發表 查看引用來源

都唔係既:smile_o05: 可能我習慣左啦! 返通宵無咁大壓力:smile_o01:  同埋d時間好好用架^^
不過如果你關心我多d,我會扮下可憐架:smile_13:
haha~~~
我黎可憐下妳a~~~
:smile_o01: :smile_o01:

引用:
原帖由 joyjoyee 於 2009-7-30 23:48 發表 查看引用來源

知道知道! 如果我搵到個好老公,咁轉工又或者唔做更加好 :smile_13:
ha~~~~
唔做野會好悶ga~~~

女仔成日都打算唔做野要男人養ge~~~?

引用:
原帖由 hea2006 於 2009-7-30 11:36 PM 發表 查看引用來源
咁有冇諗下轉工?
有工介紹我咩? :smile_47:

引用:
原帖由 280200 於 2009-7-30 11:45 PM 發表 查看引用來源
我要多d 菜得ga la~~~
但咁整ge 肉唔多好食ga wo~~~
:smile_o14:
就係唔好食先健康架嘛:smile_o11:

又入一入先:smile_o13:

引用:
原帖由 joyjoyee 於 2009-7-30 11:52 PM 發表 查看引用來源有工介紹我咩? :smile_47:
請你做賓賓,我都俾得起!
不過蛇王上discuss要扣人工架!:smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆