上一頁下一頁
發新話題

ⓘⓡⓘⓢ 徵♦喪♦傻♦癲♦之男女友①

收藏  |  訂閱
1.5k  29.6k

引用:
原帖由 628kk 於 2009-7-18 12:55 PM 發表

:smile_o01: yanyan妳係唔係返緊工架?
我..我返5日....今日放假

引用:
原帖由 iris_yan 於 2009-7-18 12:57 PM 發表 查看引用來源

我都要準備下喇... 唔係遲到比人鬧...:smile_38: :smile_30:

大家反得開心d.....happy weekend:smile_38: 一陣返黎再拆過鋪...
你要加油呀:smile_o07: :smile_o07:

引用:
原帖由 yy5594 於 2009-7-18 12:59 PM 發表
咁我一有時間就搵你啦:smile_o13: :smile_o13:
咁我等你丫...

引用:
原帖由 iris_yan 於 2009-7-18 12:59 PM 發表 查看引用來源

我..我返5日....今日放假
:smile_o01: 我都係呀~:smile_o03: 不過今日要返公司ot!

引用:
原帖由 tigacosmos 於 2009-7-18 12:54 PM 發表 查看引用來源

識啲姐姐同哥哥.
起碼大你10年都岩:smile_41: :smile_41:

引用:
原帖由 細雨紛飛 於 2009-7-18 12:53 PM 發表 查看引用來源
不如俾錢呀蛇去補下鐘啦 :smile_30:
有免費教練, 點解要俾錢補鐘:smile_41: :smile_41:

引用:
原帖由 Inliz 於 2009-7-18 01:34 PM 發表 查看引用來源

有免費教練, 點解要俾錢補鐘:smile_41: :smile_41:
咁係因為俾左錢想幾時補就幾時補 , 呀蛇會知道教妳唔識既野 , 呀疕架車冇咁易俾妳炒到 ,
撞左都唔使咁煩自己心安理得 ,
人地借架車俾妳妳都要就住 , 炒左人地架車妳自己都唔好意思啦 , 仲有要山長水又遠 ........ :smile_42:

引用:
原帖由 細雨紛飛 於 2009-7-18 01:56 PM 發表 查看引用來源

咁係因為俾左錢想幾時補就幾時補 , 呀蛇會知道教妳唔識既野 , 呀疕架車冇咁易俾妳炒到 ,
撞左都唔使咁煩自己心安理得 ,
人地借架車俾妳妳都要就住 , 炒左人地架車妳自己都唔好意思啦 , 仲有要山長水又遠 ...... ...
你又講得岩
始終借人野都係煩:smile_30:

引用:
原帖由 Inliz 於 2009-7-18 02:03 PM 發表 查看引用來源

你又講得岩
始終借人野都係煩:smile_30:
所以我都唔鐘意借車俾人  , 上次 1 借就爆左車頭燈 , :smile_39:

引用:
原帖由 細雨紛飛 於 2009-7-18 02:07 PM 發表 查看引用來源
所以我都唔鐘意借車俾人  , 上次 1 借就爆左車頭燈 , :smile_39:
借你野既朋友都好大壓力既, haha

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆