上一頁下一頁
發新話題

【夜遊館】~徵一班鍾意傾計既男/女性朋友~(part 45)

收藏  |  訂閱
1.5k  27.7k

引用:
原帖由 我鍾意小魔鬼 於 2009-7-13 09:46 PM 發表 查看引用來源
我返到~:smile_o16:
BOSS~~~~:smile_o05::smile_o05:

引用:
原帖由 我鍾意小魔鬼 於 2009-7-13 09:53 PM 發表 查看引用來源
唔辣~~~~~~~~~~~~
加辣 ~

大家好~~~!:smile_o13: :smile_o13:

引用:
原帖由 miss_water 於 13/7/2009 21:56 發表 查看引用來源

BOSS~~~~:smile_o05::smile_o05:
水水~~:smile_o01:

引用:
原帖由 **貶貶** 於 13/7/2009 21:58 發表 查看引用來源
大家好~~~!:smile_o13: :smile_o13:
臭貶~~~:smile_o06:

引用:
原帖由 我鍾意小魔鬼 於 2009-7-13 09:59 PM 發表 查看引用來源
水水~~:smile_o01:
點呀BOSS~~~食左野未呀!:smile_o13::smile_o13:

引用:
原帖由 **貶貶** 於 2009-7-13 09:58 PM 發表 查看引用來源
水扁 ~

引用:
原帖由 lastuncle 於 13/7/2009 21:57 發表 查看引用來源

加辣 ~
少辣~~~:smile_o01:

引用:
原帖由 miss_water 於 13/7/2009 21:59 發表 查看引用來源

點呀BOSS~~~食左野未呀!:smile_o13::smile_o13:
而家食緊~~~:smile_o01:

引用:
原帖由 lkk_alex 於 2009-7-13 09:56 PM 發表 查看引用來源

咁講落去,都係兩敗俱傷既姐,如果你比碟「牛肉」我食既,我將旺角兩個「雞扎」俾左你!:smile_30:
鹼水麵冇過冷河,所以成碗湯有鹼水味。
魚蛋亦都冇魚味,但係你為左掩飾,
專登加D咖喱汁將佢做成咖哩魚蛋,
但係咁做太天真,因為你煮o既時間唔夠,
咖喱味根本只係o係表面,而冇入到裡面,
掂到湯之後重要沖走埋。好好地一粒咖喱魚蛋,
俾你整到冇魚味亦都冇咖喱味,失敗!
蘿蔔冇揀過啦,太多渣,失敗!
D豬皮又煮得太淋,冇咬口,失敗!
D豬紅鬆泡泡,一夾就散,失敗中o既失敗!
最慘係D大腸,裡面都重未通乾淨,重有舊屎,你有冇攪錯呀﹖

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆