上一頁下一頁
發新話題

徵尋至愛 ~ 38歲人仔等緊妳肯做我老婆仔

收藏  |  訂閱
1.5k  31.7k

引用:
原帖由 tess蚊 於 2009-7-5 01:49 AM 發表 查看引用來源
SO~~:smile_o10::smile_o10:,,,咁係我早熟JA~~:smile_o01:到我38:smile_o01:一定比你精
早熟早爛呀!

引用:
原帖由 老苦主 於 2009-7-5 01:50 AM 發表 查看引用來源

早熟早爛呀!
男JA~~:smile_o01:

引用:
原帖由 tess蚊 於 2009-7-5 01:50 AM 發表 查看引用來源
5一定行露天JA~~:smile_o01:
又行商場:smile_42: 真係唔想成日睇戲、食飯、行商場:smile_27: 所以近期有意玩"浮潛":smile_38: 同埋想得閒就去考個"船主"同"大偈"牌:smile_44:

引用:
原帖由 老苦主 於 2009-7-5 01:54 AM 發表 查看引用來源

又行商場:smile_42: 真係唔想成日睇戲、食飯、行商場:smile_27: 所以近期有意玩"浮潛":smile_38: 同埋想得閒就去考個"船主"同"大偈"牌:smile_44:
玩"浮潛":smile_o06::smile_o06:

引用:
原帖由 tess蚊 於 2009-7-5 01:50 AM 發表 查看引用來源
車!!!用手機炸BO=。=
唔該妳比較o下妳以前個o的, 妳咪當我拍馬屁先得....:smile_38: 我好有品味:smile_30:

引用:
原帖由 tess蚊 於 2009-7-5 01:52 AM 發表 查看引用來源
男JA~~:smile_o01:
上天唔會咁唔公平:smile_30: 無理由次次天意專玩我:smile_30:

引用:
原帖由 tess蚊 於 2009-7-5 01:55 AM 發表 查看引用來源
玩"浮潛":smile_o06::smile_o06:
我見我朋友係香港海域影, 都好靚....:smile_38: 而且重點係第一次去佢同我準備晒, 我帶條褲就得.... 衫都可以唔著... 露點呀!:smile_30::smile_30::smile_30:

引用:
原帖由 老苦主 於 2009-7-5 01:56 AM 發表 查看引用來源

唔該妳比較o下妳以前個o的, 妳咪當我拍馬屁先得....:smile_38: 我好有品味:smile_30:
下....我又5認為BO~你知5知影動物要捉佢地GA神態幾難,,,5同死物~~好可能下一秒就冇左~所以影果時5諗/等得咁多~影到你想影ga就足夠:smile_o06:

引用:
原帖由 tess蚊 於 2009-7-5 02:00 AM 發表 查看引用來源
下....我又5認為BO~你知5知影動物要捉佢地GA神態幾難,,,5同死物~~好可能下一秒就冇左~所以影果時5諗/等得咁多~影到你想影ga就足夠:smile_o06:
咁妳隻電子狗有例外:smile_30::smile_30::smile_30:

引用:
原帖由 老苦主 於 2009-7-5 02:00 AM 發表 查看引用來源

我見我朋友係香港海域影, 都好靚....:smile_38: 而且重點係第一次去佢同我準備晒, 我帶條褲就得.... 衫都可以唔著... 露點呀!:smile_30::smile_30::smile_30:
動與靜沒有好比較之言。。。:smile_o10:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆