上一頁下一頁
發新話題

【吸血三姊妹系列之(二)臥底男教師】三十九集長篇色情小說(完整版)

收藏  |  訂閱
1.5k  1.1m

e....發哥你好:smile_40:
我唔經唔覺入左黎呢個post:smile_30:
諗住冇野好野睇....一睇落...''嘩....呢件發哥有料到'':smile_38: :smile_o12:
我一定追到你唔出post為止:smile_34:
我而家係加拿大都追你個post 等緊星期 3 出新文:smile_13:
你唔係lonely...你有我地班fans:smile_38:

by Kenny 仔:smile_o01: :smile_o01:

引用:
原帖由 chaser218 於 2009-7-28 03:39 AM 發表 查看引用來源
時間過得真係慢
而家先星期2,仲要等多24小時先有得睇:smile_o03:
好快就到喇!

引用:
原帖由 kennyz1314 於 2009-7-28 12:32 PM 發表 查看引用來源
e....發哥你好:smile_40:
我唔經唔覺入左黎呢個post:smile_30:
諗住冇野好野睇....一睇落...''嘩....呢件發哥有料到'':smile_38: :smile_o12:
我一定追到你唔出post為止:smile_34:
我而家係加拿大都追你個po ...
遠在加拿大都看我的作品,好感動啊!:') 多謝!

ha ha ha...Thanks for your sharing:smile_40:

今次好番好多
繼續加油呀
我一定追落去

劉sir加油!!!!!

劉sir,下次新故事試下寫下OL做故事主線丫!!

真係好鐘意OL制服

引用:
原帖由 劉金發作品 於 2009-7-28 03:03 AM 發表 查看引用來源

這是閣下的第一次回帖啊!
是的,我以『明月派』風格寫色文小說,的確很特別。
每一集都希望能做到『好看』、『好色』和『好笑』。
多謝!
係呀 其實我回貼唔單此你寫得好
仲係欣賞你會回覆每個post:smile_15:

‥‥‥

‥‥‥

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆