上一頁下一頁
發新話題

瀨閪含撚 齊上癮!

收藏  |  訂閱
4.9k  280.3k

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2022-3-15 16:33 發表 查看引用來源

好似晌馬場騎師策騎, 最後二佰又打又推以勁勢過終點..  
一轉爆炸彎就要發力推🤣🤣

引用:
原帖由 夢@@ 於 2022-3-15 16:31 發表 查看引用來源
haha....都爆啦…仲停到?我會加快騎得出力啲🤭🤭
咁就真係騎爆喇,你享唔享受熱辣辣嘅豆漿噴入妹妹嘅感覺?

引用:
原帖由 MAN818 於 2022-3-15 16:32 發表 查看引用來源
這個是問題,所以無次射完如果條撚軟咗滑出來要馬上用紙巾塞住個閪窿🤣🤣
一拳打入去直接啲.  

引用:
原帖由 ManManMuscle 於 2022-3-15 16:35 發表 查看引用來源
女仔俾我屌緊個陣,一邊受屌一邊仲要講淫野仲正

睇下講啲乜啦…有時個人覺得,係果個moment應該係好好enjoy, 唔會太講到啲乜,太多嘢講就好假嘅啦…🤭🤭

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2022-3-15 16:36 發表 查看引用來源

一拳打入去直接啲.  
咁…粗魯🤭🤭🤭

引用:
原帖由 3P2Q 於 2022-3-15 16:35 發表 查看引用來源

當然會做少少通知, sl 都未飽佢會停….

不過佢停完有時我又會講….唔得啦, 真係爆啦, 快d郁, 磨快d
咁你呢啲咪夠真情流露囉…正呀!🤭

引用:
原帖由 夢@@ 於 2022-3-15 16:37 發表 查看引用來源
睇下講啲乜啦…有時個人覺得,係果個moment應該係好好enjoy, 唔會太講到啲乜,太多嘢講就好假嘅啦…🤭🤭
唔使多間中一兩句,男人會覺得系鼓勵🤭🤭

引用:
原帖由 夢@@ 於 2022-3-15 16:37 發表 查看引用來源
咁讚下你,你肉體聽覺視覺心靈上都滿足D嘛 😁😁

引用:
原帖由 人夫愛人妻 於 2022-3-15 16:35 發表 查看引用來源

咁就真係騎爆喇,你享唔享受熱辣辣嘅豆漿噴入妹妹嘅感覺?
都ok架。。。。不過為咗安全,有時都要帶返個套好啲🤭🤭

引用:
原帖由 MAN818 於 2022-3-15 16:32 發表 查看引用來源
這個是問題,所以無次射完如果條撚軟咗滑出來要馬上用紙巾塞住個閪窿🤣🤣
出完最唔喜歡啦啦淋去做水樣個樣, 出完最喜歡瞓係床聽住自己的心跳聲, 或者感覺下d汗不停流出黎

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆