上一頁下一頁
發新話題

【 雙.嬴.徵.友.社.二 】*嚴正聲明 : winson0125 唔係我黎!完!

收藏  |  訂閱
4.3k  32.1k

引用:
原帖由 winwin05 於 2009-2-11 09:02 PM 發表 查看引用來源

佢咁辛苦:096:你比佢發泄一下啦:096:
你辛苦關我咩事...我同佢一d都唔熟架wor:096:

引用:
原帖由 catcat629 於 2009-2-11 09:04 PM 發表 查看引用來源

咁真係唔難架嘛:096:
我可以打jj一日七咁勁就好啦...咁慘係打jj我一日都冇一呢:029:
人地都無水啦:096:

打唔出???:092:

引用:
原帖由 winwin05 於 2009-2-11 09:04 PM 發表 查看引用來源

咁你求其叫條女黎玩次幾p就有工做...幾好:096:
咁做會唔會cheap得制丫:096:

引用:
原帖由 catcat629 於 2009-2-11 09:06 PM 發表 查看引用來源

你辛苦關我咩事...我同佢一d都唔熟架wor:096:
話晒你地一場兄弟:096:

引用:
原帖由 catcat629 於 2009-2-11 09:08 PM 發表 查看引用來源

咁做會唔會cheap得制丫:096:
無工做重cheap丫:096:

引用:
原帖由 winwin05 於 2009-2-11 09:05 PM 發表 查看引用來源

hello~龍6
佢好少出post...成日pm人:032:
佢呢排就真係唔見咗人,佢都有add過我啲朋友,係我朋友問我winson係咪你,我話唔會係囉,只不過得一個人問我,所以我冇同你講啫:122:

引用:
原帖由 winwin05 於 2009-2-11 09:07 PM 發表 查看引用來源

人地都無水啦:096:

打唔出???:092:
可能會有呢...你又知人地唔係水塘黎:096:
就係打唔出丫...我冇人地咁好想像力:029:
其實係對打jj冇興趣...:096:

引用:
原帖由 winwin05 於 2009-2-11 09:08 PM 發表 查看引用來源

話晒你地一場兄弟:096:
我同佢只不過係路人黎咋...邊算係兄弟:096:

引用:
原帖由 winwin05 於 2009-2-11 09:09 PM 發表 查看引用來源

無工做重cheap丫:096:
咁而家做左既話...咁我咪變馬伕咁咪仲cheap囉:096:

引用:
原帖由 龍六 於 2009-2-11 09:12 PM 發表 查看引用來源
佢呢排就真係唔見鰦人,佢都有add過我鱓朋友,係我朋友問我winson係咪你,我話唔會係囉,只不過得一個人問我,所以我冇同你講鎹:122:
我想XX佢:046:自己叫winson係都要叫自己做winwin:046:少抦:032:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆