上一頁下一頁
發新話題

[其他] ~~ 完 ~~ "多謝大家支持"

收藏  |  訂閱
5.2k  279.7k

引用:
原帖由 28861805 於 2010-9-13 11:05 PM 發表 查看引用來源

仲要係每人揀一隻 唔係4隻都自己揀 先零舍唔同:027:
你句說話頭先我正想打埋落去 不過懶 , 竟然你打左出嚟 係 exactly 句說話 :093:

哈哈 就等我幫你打埋出黎啦:025:

引用:
原帖由 lanchai2000 於 2010-9-13 11:08 PM 發表 查看引用來源

下次我簡隻 $1.x 馬 :096:
其實 若然中的 我真係唔mind :096: 個日我都想揀 小橋流水 :096:

小橋流水呢d 留返比我揀啦:096:

引用:
原帖由 wkssimon 於 2010-9-13 11:08 PM 發表 查看引用來源

會唔會好緊張架
我未試過呢種感覺 :096:
一定會 由其守尾關果個   我試過中4win 真係好激 不過已經4,5季前 :092:

引用:
原帖由 28861805 於 2010-9-13 11:14 PM 發表 查看引用來源
小橋流水呢d 留返比我揀啦:096:
唔好同我爭 :046: :046: :046:  我要追番d點數 :071:

引用:
原帖由 2料王 於 2010-9-13 11:17 PM 發表 查看引用來源

唔好同我爭 :046: :046: :046:  我要追番d點數 :071:
簡1.x 果d先最Q大壓力:092:

引用:
原帖由 lanchai2000 於 2010-9-13 11:19 PM 發表 查看引用來源

簡1.x 果d先最Q大壓力:092:
係定啦 輸左比人笑能到面黃不特只 :092: 重要斷你果關時  真係 ... 唔洗講喇 :096:

引用:
原帖由 2料王 於 2010-9-13 11:23 PM 發表 查看引用來源

係定啦 輸左比人笑能到面黃不特只 :092: 重要斷你果關時  真係 ... 唔洗講喇 :096:
今晚有冇好野:096:    好很等錢洗:122:

引用:
原帖由 lanchai2000 於 2010-9-13 11:25 PM 發表 查看引用來源

今晚有冇好野:096:    好很等錢洗:122:
今晚有冇好野:096:    要比拆彈費:122:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆