上一頁下一頁
發新話題

[其他] ~~ 完 ~~ "多謝大家支持"

收藏  |  訂閱
5.2k  279.7k

引用:
原帖由 lanchai2000 於 2010-9-13 10:50 PM 發表 查看引用來源

係啦  咁橋 :096:

你真係要揀隻好嘢:122:

岩岩望過下....好平均下 wo
吊 2次計埋 成績 最差係我 :032:  我要比d 心機
平均先好分 嘿 ... :046:

引用:
原帖由 28861805 於 2010-9-13 10:50 PM 發表 查看引用來源
哈哈 暫時成績一冠一殿

嘿 ... 我有record的 唔洗再講 :025: :096:

引用:
原帖由 28861805 於 2010-9-13 10:51 PM 發表 查看引用來源
哈 要波馬一齊幫補先得呀xD

會唔會有次 4隻win 哂呢 :036: :036: :036: :098: :098: :098:

引用:
原帖由 2料王 於 2010-9-13 10:55 PM 發表 查看引用來源

會唔會有次 4隻win 哂呢 :036: :036: :036: :098: :098: :098:
緊係會啦:034:
可能就今次添呀:025:

引用:
原帖由 2料王 於 2010-9-13 10:53 PM 發表 查看引用來源

吊 2次計埋 成績 最差係我 :032:  我要比d 心機
平均先好分 嘿 ... :046:
社長  講左好耐...
我地幾條友會唔會攪次入場玩:027:

引用:
原帖由 28861805 於 2010-9-13 10:58 PM 發表 查看引用來源

緊係會啦:034:
可能就今次添呀:025:
講真 4個人 揀4隻馬 要全中 真係有難度 :041: 不過 ...
不過 我鍾意 有挑戰 贏起嚟 感覺 零舍不同 係嗎 :098: :045: :081:

引用:
原帖由 2料王 於 2010-9-13 11:04 PM 發表 查看引用來源

講真 4個人 揀4隻馬 要全中 真係有難度 :041: 不過 ...
不過 我鍾意 有挑戰 贏起嚟 感覺 零舍不同 係嗎 :098: :045: :081:
仲要係每人揀一隻 唔係4隻都自己揀 先零舍唔同:027:

引用:
原帖由 lanchai2000 於 2010-9-13 10:59 PM 發表 查看引用來源

社長  講左好耐...
我地幾條友會唔會攪次入場玩:027:
我未有心理準備 :093:

引用:
原帖由 2料王 於 2010-9-13 11:04 PM 發表 查看引用來源

下次我簡隻 $1.x 馬 :096:

引用:

會唔會好緊張架
我未試過呢種感覺 :096:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆