上一頁下一頁
發新話題

『Show』男公關俱樂部第3版 ,入來吹水聊天吧,我地會好多人陪你傾下計傢

收藏  |  訂閱
5.0k  131.7k

引用:
原帖由 rayleung20047 於 2009-5-30 10:13 PM 發表 查看引用來源

咁我返黎陪你好唔好~:023:
阿ray要多0的番0黎啦~~~:023:

今日睇黎個個都出晒街喎~~~:096:

這兩日返工好攰呀~~今日又要肚柯~~:028:

明天又要返早~~又好多野做~~唉........:028:

引用:
原帖由 Koimizu 於 2009-5-30 10:30 PM 發表 查看引用來源

阿ray要多0的番0黎啦~~~:023:  
盡力啦~

引用:
原帖由 lilianchan0511 於 2009-5-30 10:35 PM 發表 查看引用來源

冰冰有出過街~ 但番0左0黎喇~~~
Lilian冇事丫嘛:023:
冰冰呵番~~~

引用:
原帖由 lilianchan0511 於 2009-5-30 10:35 PM 發表 查看引用來源

做乜肚柯??有食葯ma??
今晚早d休息la

引用:
原帖由 rayleung20047 於 2009-5-30 10:39 PM 發表 查看引用來源

盡力啦~
客人們會掛住你0架嘛~~~

at home la:036:eating and drinking:122:
hi will guys 冰冰早:023:

引用:
原帖由 Koimizu 於 2009-5-30 10:42 PM 發表 查看引用來源

冰冰有出過街~ 但番0左0黎喇~~~
Lilian冇事丫嘛:023:
冰冰呵番~~~
:023: :023: 有冰冰關心真好~~
柯咗好幾次個人無咩力啦:028:

引用:
原帖由 lilianchan0511 於 2009-5-30 10:58 PM 發表 查看引用來源

:023: :023: 有冰冰關心真好~~
柯咗好幾次個人無咩力啦:028:
冰冰都有0的唔舒服...咳...同有鼻水...

返黎滾兩下,我要滾地沙

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆