上一頁下一頁
發新話題

『Show』男公關俱樂部第3版 ,入來吹水聊天吧,我地會好多人陪你傾下計傢

收藏  |  訂閱
5.0k  131.7k

我要登尋人廣告呀........:092: :092:

我唔見左我個 KOKIE 妹妹好耐.......
:026:
妹妹見字找貓B 姐姐呀....( MISS YOU SO MUCH ):023: :023: :023:

引用:
原帖由 Koimizu 於 2009-5-30 06:07 PM 發表 查看引用來源
冰冰出街喇~~~
今晚見  
冰冰 小心D出門. 早點回來呀

日日訓左好似冇訓...
眼光光咁...

引用:
原帖由 catagnisb 於 2009-5-30 06:21 PM 發表 查看引用來源
我要登尋人廣告呀........:092: :092:

我唔見左我個 KOKIE 妹妹好耐.......
:026:
妹妹見字找貓B 姐姐呀....( MISS YOU SO MUCH ):023: :023: :023:
貓b姐姐~~
我係度啊~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
我係度偷睇你地傾計:096:
不過依家要出去啦:023: 拎左2日假~~
唔可以白白浪費ga ma  
miss you too ~~:131:

推番上去

灌水都要灌爆個post

今日星期6 唔知會唔會又係好少人呢:030:

引用:
原帖由 kokieice 於 2009-5-30 06:57 PM 發表 查看引用來源
唔知呢...

引用:
原帖由 kokieice 於 2009-5-30 06:55 PM 發表 查看引用來源

貓b姐姐~~
我係度啊~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
我係度偷睇你地傾計:096:
不過依家要出去啦:023: 拎左2日假~~
唔可以白白浪費ga ma  
miss you too ~~:131:
登廣告有用架....

我妹妹出現了....想掛死我呀:131:

引用:
原帖由 kokieice 於 2009-5-30 06:57 PM 發表 查看引用來源
一定啦.......

你去左邊.....唔見左咁耐.:092:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆