上一頁下一頁
發新話題

【 雙.嬴.徵.友.社.二 】*嚴正聲明 : winson0125 唔係我黎!完!

收藏  |  訂閱
4.3k  32.1k

引用:
原帖由 winwin05 於 2009-2-11 07:38 PM 發表 查看引用來源

ricric呢排身體差...我怕佢頂唔順:096:
原本我都費事出聲架啦...搞到有人pm我...火都黎埋:046:
佢唔怕架...佢越差玩得越激:096: ...再唔係你都可以轉介d女過黎既...但仔就唔好了:096:
咁佢又真係衰d既...跟你風....不過好野先多人跟架嘛:036:

引用:
原帖由 catcat629 於 2009-2-11 07:37 PM 發表 查看引用來源

對我咁好死...你想點丫:096:
幫我殺左果個winson0125就得:096:

引用:
原帖由 sharonazzz03 於 2009-2-11 07:40 PM 發表 查看引用來源
HIHI ~ WINWIN
Sha Sha:023:
又吞pop丫:096:

引用:
原帖由 winwin05 於 2009-2-11 07:43 PM 發表 查看引用來源

Sha Sha:023:
又吞pop丫:096:
How do u know ?:096:  ~ not time no see ma:023:

引用:
原帖由 winwin05 於 2009-2-11 07:42 PM 發表 查看引用來源

幫我殺左果個winson0125就得:096:
但我驚唔夠做:096:
佢好打過我咁點算:096:

引用:
原帖由 catcat629 於 2009-2-11 07:41 PM 發表 查看引用來源

佢唔怕架...佢越差玩得越激:096: ...再唔係你都可以轉介d女過黎既...但仔就唔好了:096:
咁佢又真係衰d既...跟你風....不過好野先多人跟架嘛:036:
果d女仔好多都未見過播...你唔怕食猪扒:044:
我就黎要買兇殺佢:046:

引用:
原帖由 winwin05 於 2009-2-11 19:40 發表 查看引用來源

我性別寫保密:096:耐不耐都有收男唧pm:096:
不過你頭像又真係幾似女既,我未識你果陣都諗過你係男定女:096:

引用:
原帖由 sharonazzz03 於 2009-2-11 07:44 PM 發表 查看引用來源

How do u know ?:096:  ~ not time no see ma:023:
哈哈:023:我最知妳心啦:027:
係丫...妳成日唔知去左邊度玩囉:096:

引用:
原帖由 winwin05 於 2009-2-11 07:48 PM 發表 查看引用來源

果d女仔好多都未見過播...你唔怕食猪扒:044:
我就黎要買兇殺佢:046:
你未聽過咩...豬扒都係肉...好過去自瀆:096:
更何況食唔落口當識個朋友都可以架姐:096:
買兇好平咋...你只要係大陸出一個麥當奴餐加5蚊就可以了:096:

引用:
原帖由 eric_12_45_78 於 2009-2-11 07:49 PM 發表 查看引用來源

不過你頭像又真係幾似女既,我未識你果陣都諗過你係男定女:096:
講真果句....其實我開頭都以為佢係女...所以唔夠膽同佢講野:096:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆