上一頁下一頁
發新話題

R's 13-6 頭目瘋狂生日有錢佬派對 (3日3夜報告)全篇完

收藏  |  訂閱
656  23.8k

引用:
原帖由 ic141 於 2009-6-17 12:43 AM 發表 查看引用來源

分享?講笑咩。呢度好幾個 ching 都袋過錢入我袋啦!你話我 level 幾低先得?
唔好咁講:smile_13: 有咩話高低呀大家研究下

引用:
原帖由 ENZO-Y 於 2009-6-17 12:43 AM 發表 查看引用來源

我記得果个謝安琪都幾好身材喎!:smile_47:  
我都好想食謝安琪.....同之前我係蕊街簡囡果時有件冇啦啦拉至我....幾有學妹feel又係我杯茶!!!!

引用:
原帖由 robbenpan 於 2009-6-17 12:46 AM 發表 查看引用來源

你本身好淫.....我知
果日真係SORRY!!!!我都唔知佢會咁.....
唔洗sor咁大件事,我得到既野有幾好家:smile_44:

引用:
原帖由 mokisui 於 2009-6-17 12:50 AM 發表 查看引用來源
但係你短時間內升 level 升得好快呢 :smile_o12::smile_o12:
原來 ic 兄已經擦到寶物咪升level了.......恭喜 !

引用:
原帖由 mokisui 於 2009-6-17 12:50 AM 發表 查看引用來源

但係你短時間內升 level 升得好快呢 :smile_o12::smile_o12:
火箭隊長:smile_14:

引用:
原帖由 robbenpan 於 17-6-2009 00:52 發表 查看引用來源

我都好想食謝安琪.....同之前我係蕊街簡囡果時有件冇啦啦拉至我....幾有學妹feel又係我杯茶!!!!
乜你貢花心呀! BB!:smile_47:

引用:
原帖由 robbenpan 於 2009-6-17 12:52 AM 發表 查看引用來源

2件都食晒囉:smile_47: :smile_47: :smile_47:

引用:
原帖由 robbenpan 於 2009-6-17 12:52 AM 發表 查看引用來源

謝安琪是否 R 臨食飯前叫入來路祭那件女呀?

引用:
原帖由 kwc2003 於 2009-6-17 12:53 AM 發表 查看引用來源

原來 ic 兄已經擦到寶物咪升level了.......恭喜 !
你聽佢地講???我次次餐餐凊!结果都要比人放飛滋啦。:smile_42::smile_42:

引用:
原帖由 CHRIS131 於 2009-6-17 12:52 AM 發表 查看引用來源

唔洗sor咁大件事,我得到既野有幾好家:smile_44:
其實星期六果時係有錢佬都見到幾個係我杯茶既囡....

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆