上一頁下一頁
發新話題

徵紅魔迷FANS入黎吹水講波經乜都講一餐 (PART 115)

收藏  |  訂閱
1.5k  29.1k

引用:
原帖由 88ken 於 2009-6-24 09:29 發表 查看引用來源

真好
GOOD MORNING...KEN

曼聯秘密收購西班牙守門員

迪亞高盧比斯身高馬大
就在媒體紛紛猜測,曼聯今年夏天的首位收購是韋根飛翼華倫西亞還是法國小天王賓斯馬時。來自西班牙媒體的最新報導卻是,曼聯已經從黃色潛水艇秘密簽下了西班牙國門迪亞高盧比斯。

古c錫...今屆外借成數好大lu...

http://soccer.sina.com.hk/cgi-bin/nw/show.cgi/6/2/1/1838496/1.html

引用:
原帖由 溫神07 於 2009-6-23 11:52 PM 發表 查看引用來源

你唔夠足球迷喎 是亞洲足協盃
我梗係知啦.......

不過好難搵人去睇啫:smile_o16:

引用:
原帖由 vincent7woo 於 2009-6-24 09:38 發表

下場可以約埋一齊去睇喎...

BUT禾都好耐冇入場睇本地足球....:smile_44:
下次唔知是咪又香港做主場呢 昨日我地果邊勁叫敵人12號仔 DICKSON... 勁好笑

MORNING ALL

引用:
原帖由 溫神07 於 2009-6-24 10:16 發表 查看引用來源

下次唔知是咪又香港做主場呢 昨日我地果邊勁叫敵人12號仔 DICKSON... 勁好笑
你同埋d fd 去睇 :smile_41:

禾都會同 d fd落bar睇波...到時叫埋你一齊

是呀昨日約左一個FD 去睇

引用:
原帖由 vincent7woo 於 2009-6-24 11:02 發表

你同埋d fd 去睇 :smile_41:

禾都會同 d fd落bar睇波...到時叫埋你一齊
60蚊低睇啦 我在英國睇場波要幾百蚊一場波 60蚊睇到亞洲賽 是低睇了

good morning all :smile_o15:

引用:
原帖由 溫神07 於 2009-6-24 11:29 發表 查看引用來源

60蚊低睇啦 我在英國睇場波要幾百蚊一場波 60蚊睇到亞洲賽 是低睇了
IC...咁你系英國睇過邊場比賽

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆