上一頁下一頁
發新話題

【萬里長徵】.......... 神經俠侶 心靈悟

收藏  |  訂閱
746  7.0k

引用:
原帖由 胡show仔 於 2009-5-15 01:22 AM 發表 查看引用來源
睡過好覺
唔該晒..........周生call我去相睇呀.......下次再談.......nice dream

引用:
原帖由 易風' 於 2009-5-15 01:21 AM 發表

I HAVE A RESERVATION 呀:smile_38:, CONFIRMATION NUMBER 係123321
你對住個傻既... 我怕你有排未訓得喎......
你炒黃牛啦好明顯.....RESERVATION no#派到99999之ma 何來123321

引用:
原帖由 iris_yan 於 2009-5-15 01:24 AM 發表 查看引用來源

你.......:smile_13: 我o及字啦:smile_38:  你咁............忙
我問妳做完野未喎

引用:
原帖由 Rita611 於 2009-5-15 01:25 AM 發表 查看引用來源

唔該晒..........周生call我去相睇呀.......下次再談.......nice dream
bye bye rita 高質睡眠

引用:
原帖由 心大人 於 2009-5-15 01:27 AM 發表

我問妳做完野未喎
未呀!:smile_38: 咁你又忙完未呀?!:smile_38: 你d咩打咩呀...果d呢.... :smile_15:

引用:
原帖由 iris_yan 於 2009-5-15 01:26 AM 發表

你對住個傻既... 我怕你有排未訓得喎......
你炒黃牛啦好明顯.....RESERVATION no#派到99999之ma 何來123321
有乜所謂, 就係訓唔著
個NUMBER 你比我嫁:smile_13:

引用:
原帖由 胡show仔 於 2009-5-15 01:25 AM 發表
你叫 5 飛喎:smile_30:
噢~唔該哂soso:smile_38:8番...爆呀...位位64:smile_38: :smile_13:

引用:
原帖由 iris_yan 於 2009-5-15 01:31 AM 發表

噢~唔該哂soso:smile_38:8番...爆呀...位位64:smile_38: :smile_13:
小相公, 你食咋胡

引用:
原帖由 易風' 於 2009-5-15 01:29 AM 發表

有乜所謂, 就係訓唔著
個NUMBER 你比我嫁:smile_13:
:smile_14: 你真係同我反呀?!:smile_14:
拱我唔客氣架喇喎...:smile_13:

咁個acknowledge no#呢?:smile_38:

引用:
原帖由 iris_yan 於 2009-5-15 01:29 AM 發表 查看引用來源

未呀!:smile_38: 咁你又忙完未呀?!:smile_38: 你d咩打咩呀...果d呢.... :smile_15:
咩打咩呀...:smile_03:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆