上一頁下一頁
發新話題

徵:想識新朋友,請成熟男女入一入嚟啦!最好30歲以上

收藏  |  訂閱
519  11.7k

引用:
原帖由 vx787 於 2009-5-22 01:27 AM 發表 查看引用來源

驚妳唔知點諗嘛:smile_41:
都係做個朋友咁囉:smile_14:
我話午餐食麵包,你就話愛自己先能愛別人,之後我以為你意思話食麵包太代薄自己,

咁我答你不一定食得豪就好,最緊要食得健康,但你又話我諗多咗,事實我真係唔太明白你講咩!:smile_39:

hi ~ i'm tim ~ 36yrs ~

引用:
原帖由 惡夢AGAIN 於 2009-5-22 01:21 PM 發表 查看引用來源
hi ~ i'm tim ~ 36yrs ~
hello~

引用:
原帖由 kilykilyk 於 2009-5-22 06:12 PM 發表 查看引用來源

hello~
我有蝦個佬先:smile_15: :smile_15:

引用:
原帖由 fat1163 於 2009-5-22 09:41 PM 發表 查看引用來源
我有蝦個佬先:smile_15: :smile_15:
halo~!!:smile_40:

引用:
原帖由 kilykilyk 於 2009-5-22 01:04 PM 發表 查看引用來源

我話午餐食麵包,你就話愛自己先能愛別人,之後我以為你意思話食麵包太代薄自己,

咁我答你不一定食得豪就好,最緊要食得健康,但你又話我諗多咗,事實我真係唔太明白你講咩!:smile_39:
知道啦,明白哂,妳表達得好好,唔該妳,
真係多謝妳提點:smile_14:

引用:
原帖由 vx787 於 2009-5-23 12:04 AM 發表 查看引用來源

知道啦,明白哂,妳表達得好好,唔該妳,
真係多謝妳提點:smile_14:
其實我諗咁多架!只係想識新朋友,傾得開心就得喇!:smile_40:

引用:
原帖由 kilykilyk 於 2009-5-23 12:18 AM 發表 查看引用來源

其實我諗咁多架!只係想識新朋友,傾得開心就得喇!:smile_40:
揾多D上來先得架:smile_14:

引用:
原帖由 vx787 於 2009-5-23 12:38 AM 發表 查看引用來源

揾多D上來先得架:smile_14:
宜家咪識緊囉!都係隨緣啦!:smile_44:

引用:
原帖由 kilykilyk 於 2009-5-23 12:39 AM 發表 查看引用來源

宜家咪識緊囉!都係隨緣啦!:smile_44:
妳postD話題都好大路但好少人吹水既:smile_14:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆