上一頁下一頁
發新話題

徵各方好男好女交個朋友傾下計, 有緣入黎聚聚^..^(53)

收藏  |  訂閱
748  5.7k

引用:
原帖由 lovevk 於 2009-4-25 01:42 PM 發表 查看引用來源

男人, 都鐘意壞女人姐:smile_46:
所以....我絕對唔介意我女人叫我做衰佬既.....:smile_34: :smile_30:

引用:
原帖由 iris_yan 於 2009-4-25 01:42 PM 發表 查看引用來源

我畏高丫ma....:smile_13:
放心......無人會吊高你..........:smile_34: :smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 iris_yan 於 2009-4-25 01:44 PM 發表 查看引用來源

又唔怪之得我坐冷板凳啦...原來唔夠壞...:smile_39:
又唔係o既:smile_13:
所謂壞, 只係無咁悶姐:smile_13:
好男人同好女人比人感覺都係悶悶地:smile_35:

引用:
原帖由 lovevk 於 2009-4-25 01:45 PM 發表

你可以叫我vk
你呢, 初初黎成徵呀:smile_40:
vk~~ 我叫 yee~~

係呀~ 唔係敢開心所以想揾人傾下計 ~~

引用:
原帖由 Inliz 於 2009-4-25 01:43 PM 發表 查看引用來源

最鍾意講果D冇得駁咀果D人....:smile_30:
香港人.....係咁架啦.....邊個唔係度就講邊個....仲專講埋晒D唔關自己事既野............:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 Purple_Dino 於 2009-4-25 01:43 PM 發表

下次唔該見倒有既....SEND個PM SMS MSN M&M 之類既野話我知.....唔該...:smile_34:
sm要唔要?:smile_27:
你要睇"單棍"招親果d?:smile_27: 我幫你唔到喇....果d....我會嚇到走唔切:smile_30:

引用:
原帖由 Purple_Dino 於 2009-4-25 01:45 PM 發表 查看引用來源

所以....我絕對唔介意我女人叫我做衰佬既.....:smile_34: :smile_30:
我叫衰豬喎

唔會嚇走晒呱:smile_35:

引用:
原帖由 lovevk 於 2009-4-25 01:43 PM 發表 查看引用來源

死啦...我淨係想笑咋喎....咁都夠膽羅出黎顯醜
唔通....係一塊.....啱啱炸起既.....吉列豬扒.........:smile_14: :smile_30:

引用:
原帖由 y_e_e 於 2009-4-25 01:47 PM 發表 查看引用來源

vk~~ 我叫 yee~~

係呀~ 唔係敢開心所以想揾人傾下計 ~~
睇到你簽名檔, 感情問題:smile_41:

引用:
原帖由 iris_yan 於 2009-4-25 01:44 PM 發表 查看引用來源

又唔怪之得我坐冷板凳啦...原來唔夠壞...:smile_39:
你直乖過龍啦........咁唔得架.........拿拿聲去搵把刀仔, 出去老粒啦.....:smile_38: :smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆