上一頁下一頁
發新話題

芙蓉桑拿真係旺到離晒普(Part II)!!

收藏  |  訂閱
738  51.1k

[quote]原帖由 PercyPercy 於 2009-4-13 10:22 PM 發表 查看引用來源
多謝 Q 兄...唔明呀...乜唔係符 "引用" 報告" "回覆" "TOP" 咩 ? 我次次按回覆囉... :smile_41:
一係唔按 "回覆" ? [/quot

Guess u got the answer la....

引用:
原帖由 球迷世界 於 2009-4-15 02:01 PM 發表 查看引用來源

其實好多都可以,  要睇你係咪熟客,  我以前試過一位bg, 咩都可以同佢玩,  又車輪又除埋裙咁滯,  呢d真係要睇你識唔識冧女 !
有時同d bg太熟反而會唔好 頭3次咩都會同妳玩 之後因為熟左開始呢樣又唔好 果樣又唔好 所以搵同一bg最多都係3次就好 又唔會沈 又唔會似熟賣熟 吊高黎賣

引用:
原帖由 wai_ching118 於 2009-4-13 10:41 PM 發表 查看引用來源
有無邊個ching有^*電話 ?

我想同佢傾下私有化細節

月薪5萬 ... 天天現金
Can we share : $ 25000 each

引用:
原帖由 PercyPercy 於 2009-4-14 12:42 AM 發表 查看引用來源

我只係識阿玲...
17 號呀 ^* 走嘛... 師兄唔係唔知嘛 ?
原成三十次創舉啦...
I thought it is today 15 ???

引用:
原帖由 wai_ching118 於 2009-4-15 12:43 AM 發表 查看引用來源

我都好想私有化佢 ... 不過我未見過佢個樣
Me too :smile_44: ..... they " gone with the WIN " B4 I call her.... including %@

引用:
原帖由 patpat167 於 2009-4-15 12:03 AM 發表 查看引用來源

邊個講架?高嘅有2、10、32、36、51、63、86 全部165cm以上啊!
Is 10 old or new one ???? Old one gone after Feb 5 2009

引用:
原帖由 球迷世界 於 2009-4-15 12:47 AM 發表 查看引用來源
我都係睇左呢度d留言而有感而發遮 ,  講真,  我出黎玩左咁多年,  見盡無數bg ,  個個bg都係諗住搵夠錢就上岸唔做啦,  一搵到幾個熟客肯幫自己"買鐘" ,  佢仲唔加緊 " 冧"  你地班老闆咩?    千祈唔好以為自己好 ...
The last winner is  " her lover " :smile_30:

引用:
原帖由 球迷世界 於 2009-4-15 12:54 AM 發表 查看引用來源
你要"私有化" bg ,  仲要係紅牌,  就真係多多錢都唔夠俾佢啦 ,  簡直係無底深潭 !   我每次見到有人幫佢買鐘,  我都暗地裡笑師兄做左傻仔都唔知  ......... 出得黎玩,  何必要咁認真呢 ?   但求自己玩得開心咪算,  唔 ...
C-hing has a lot of experience.......

I saw ^) first time and she siad it was her birthday and asked me to help her to 買鐘...... i refused...
after that, i never call her again ( even i like her body & face ). I do passed her to my friend.

[quote]原帖由 球迷世界 於 2009-4-15 01:03 AM 發表 查看引用來源
而家仲會有人話要私有化佢 ?   咪傻啦,  都話左佢有仔咯 ,  而家佢同條仔歎世界 , 都係多得之前咁多位傻佬爭住同佢買鐘,  變相幫佢條仔養女,  咁傻的事都做得出 !         真

而家佢同條仔歎世界 , 都係唔掩住咀笑都唔得 ! how do u know ??? are u her " long-9 " :smile_30: :smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 球迷世界 於 2009-4-15 02:12 PM 發表 查看引用來源
sure 啦,  所以我唔搵紅牌,  之前68 太紅啦,   俾ching 寵壞左, 搞到連 lin 都唔俾 kiss ,  玩得唔夠 open , 所以有時搵d唔係好紅的bg,  反而會玩得放 !
Never do that unless i am ( for sure ) her first customer.....in that day.

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆