上一頁下一頁
發新話題

*聚緣會*誠徵30以上單身好男好女,一齊旅行,打牌,唱K,shopping,party...(非誠勿入)16

收藏  |  訂閱
763  18.2k

引用:
原帖由 lovevk 於 2009-3-28 01:15 AM 發表 查看引用來源

唔豬佢.....:smile_45:
又話沖涼, 結果掛字同人傾計....唔理佢啦:smile_45:
知 唔 知 得 係 邊 個 啊???

引用:
原帖由 colin2008 於 2009-3-28 01:16 AM 發表 查看引用來源
我要早抖咯,保重身體,免外邪入侵,虚火上升,各位 good night::smile_15:
真 係 真 人.......9 9 啦.....:smile_15:

引用:
原帖由 緣碌碌 於 2009-3-28 01:19 AM 發表 查看引用來源

你唔識架:smile_38: :smile_38:

引用:
原帖由 露絲瑪利 於 2009-3-28 01:17 AM 發表 查看引用來源
各位我去zzzZZZZ了
呢幾日唔夠訓, 都精神好麻麻
GOODNIGHT LA 各位
BYE~~~~~~~~~~
1 切 隨 緣 隨 心 啦.......9 9 HILDA :smile_15:

引用:
原帖由 lovevk 於 2009-3-28 01:21 AM 發表 查看引用來源

你唔識架:smile_38: :smile_38:
所以問嘍........

唔 得 啦...1 定 要 揾 你 出 黎 8 下........... .........好 8

引用:
原帖由 緣碌碌 於 2009-3-28 01:25 AM 發表 查看引用來源

所以問嘍........

唔 得 啦...1 定 要 揾 你 出 黎 8 下........... .........好 8
好呀, 等我去完旅行再約你:smile_38:

引用:
原帖由 lovevk 於 2009-3-28 01:35 AM 發表 查看引用來源

好呀, 等我去完旅行再約你:smile_38:
個 個 都 旅......  我 遲 D 都 要....

引用:
原帖由 緣碌碌 於 2009-3-28 01:19 AM 發表

你搵我?
:smile_15:

引用:
原帖由 緣碌碌 於 2009-3-28 01:40 AM 發表 查看引用來源

個 個 都 旅......  我 遲 D 都 要....
你隨時都可以去啦:smile_30:

引用:
原帖由 諾丁山 於 2009-3-28 01:42 AM 發表 查看引用來源
你搵我?
:smile_15:
wei.........邊 個 黎 認 頭 啊???  我 好 難 做 架 咁 樣.........

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆