上一頁下一頁
發新話題

純發洩: 女友成日唔肯同我做....我終於做錯事了...

收藏  |  訂閱
495  49.4k

pass pass pass

引用:
原帖由 lazycute 於 2009-3-16 08:14 AM 發表
:smile_40:你都好忍得
忍...唉..都算係啦掛...
一個星期都自己搵五姑娘幾次...
唉...繼續忍啦..吾通老強?我真係做吾出啦,我真係好想我女朋友自願俾..等都等左幾年..話耐吾耐話短都好似吾都有一排...唉.
唯有..希望早D俾到...

引用:
原帖由 舊類型人 於 2009-3-16 12:47 PM 發表

你gf係咪教徒???
吾算係,只不過她要求比較高掛...:')

引用:
原帖由 SmartChild 於 2009-3-16 04:34 PM 發表
總之的確冇話必個o岩哂or錯哂.
只可以話大家都滿足唔到對方既期望
一邊覺得有性有愛先係完美既關係
一邊就覺得只要有愛就飽,甚至不惜壓制性需要以証明愛既偉大.
結案. 要唔要搵sp係個人自由,不予評論. 眼不見為 ...
有道理..真係要想清楚..

引用:
原帖由 StupiDsoso 於 2009-3-17 02:37 AM 發表 查看引用來源

忍...唉..都算係啦掛...
一個星期都自己搵五姑娘幾次...
唉...繼續忍啦..吾通老強?我真係做吾出啦,我真係好想我女朋友自願俾..等都等左幾年..話耐吾耐話短都好似吾都有一排...唉.
唯有..希望早D俾到...
:smile_13::smile_13::smile_13:老強又吾好ge..
:smile_40::smile_40:不過講真..好多女仔只豬都係被男仔tum tum 下就拎走左

沒有性的戀愛是幾辛苦的,我諗你都係會同佢分手多

飛, 即飛

引用:
原帖由 lazycute 於 2009-3-17 07:16 AM 發表
:smile_13::smile_13::smile_13:老強又吾好ge..
:smile_40::smile_40:不過講真..好多女仔只豬都係被男仔tum tum 下就拎走左
都等左咁耐..吾爭在等多幾年啦...:smile_35:
anyway只希望俾第一次俾自己最心愛ge人,我想係值得ge!

11年係難得...WHY 你GF咁保守呢..?!
不過我同BF都一個月一次, 話事權O係我度:smile_34:

引用:
原帖由 iamcrazygirl 於 2009-3-18 02:21 AM 發表
11年係難得...WHY 你GF咁保守呢..?!
不過我同BF都一個月一次, 話事權O係我度:smile_34:
一個月一次好正咖啦...:smile_35:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆