上一頁下一頁
發新話題

迪迪徵朋友,男女都徵(18以上) 第11回

收藏  |  訂閱
748  4.5k

引用:
原帖由 sandycst 於 2009-3-13 12:26 AM 發表 查看引用來源
激氣我走:smile_43: :smile_43:
咪走呀.....我嘅攝影模特兒~~~呀:smile_38:
對唔住呀~~~

引用:
原帖由 janet50480 於 2009-3-13 12:29 AM 發表 查看引用來源

維園 :smile_45:
去花虛個到睇仲好啦...:smile_30:

引用:
原帖由 sandycst 於 2009-3-13 12:29 AM 發表 查看引用來源
一個二甘講我同迪迪你地痴9 左呀!:smile_38:
咁我唔走住囉...:smile_45:

引用:
原帖由 sandycst 於 2009-3-13 12:28 AM 發表 查看引用來源
唔係咩一個二癲9左:smile_45:
家姐~你冷靜d先
誤會姐
我都唔想吹水吹到咁唔開心嫁
你唔好咁嬲啦
一嬲會好易老嫁:smile_13:

引用:
原帖由 HI我係家慧 於 2009-3-13 12:29 AM 發表 查看引用來源

我d fd做整麵包, 西廚個d咪就係咁囉...:smile_45:
隨時放假 :smile_41:

引用:
原帖由 janet50480 於 2009-3-13 12:28 AM 發表 查看引用來源

幫佢地影下相囉 :smile_30:  去完仲未影夠過黎九龍公園搵我囉
九龍公園....妳係果頭做嘢㗎:smile_38: :smile_41:

引用:
原帖由 伏特加0712 於 2009-3-13 12:28 AM 發表 查看引用來源

到時可唔可以教我用咩角度影會靚d
因為我唔係好識:smile_13:
花展係邊度嫁?
係維園呀...
教唔敢當...大家研究吓啦:smile_38:

引用:
原帖由 janet50480 於 2009-3-13 12:31 AM 發表 查看引用來源

隨時放假 :smile_41:
想放都無得放...由其係放假...因為d人多數囉晒假, 我d fd頂晒...想囉假黎同我慶祝生日都無...
不過得閒久不久食餐飯都已經好心足嫁啦...

引用:
原帖由 kk4949 於 2009-3-13 12:31 AM 發表 查看引用來源

九龍公園....妳係果頭做嘢㗎:smile_38: :smile_41:
係呀 :smile_30:

引用:
原帖由 HI我係家慧 於 2009-3-13 12:33 AM 發表 查看引用來源

想放都無得放...由其係放假...因為d人多數囉晒假, 我d fd頂晒...想囉假黎同我慶祝生日都無...
不過得閒久不久食餐飯都已經好心足嫁啦...
做呢行係咁架啦, 講真忙好過唔忙啦
無生意做炒人架

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆