上一頁下一頁
發新話題

明月夜~險失豬

收藏  |  訂閱
769  68.5k

引用:
原帖由 小榮x吹水 於 2009-2-25 12:19 AM 發表 查看引用來源

搞到想問你拎MSN TIM
好啦見係姊妹咋 ...妳係引版裡明月妹1st比msn~
咁妳pm我啦

引用:
原帖由 明月夜molly 於 2009-2-25 12:26 AM 發表 查看引用來源

好啦見係姊妹咋 ...妳係引版裡明月妹1st比msn~
咁妳pm我啦  
PM左你啦

引用:
原帖由 talkative002 於 2009-2-24 11:58 PM 發表 查看引用來源
我都係剛返到屋企咋......
好鬼累....明天又早起返工......
c兄..請問你仲係唔係到呀..:smile_14:

引用:
原帖由 明月夜molly 於 2009-2-25 12:05 AM 發表 查看引用來源

c兄呀..乜你d工作要咁夜放工架:smile_41:  
我六點半起身,
做野到做晚上八點,
食埋野, 九點約左人打波打到十一點,
剛返到, 沖埋涼到現在....
我的生活日日都係咁....唉.....

明天又要六點半起身

其實我係要訓,
不過見你係度,
支持下你呀...
先頭我去左沖涼...
所以行開左,
唔好意思~~~

引用:
原帖由 小榮x吹水 於 2009-2-25 12:32 AM 發表 查看引用來源

PM左你啦

咁妳收唔收到我的hotmail呀...:smile_41:
仲想問..個名妳覺得改成點啫:smile_41:
差不多1點啦~明月妹聽日要返早...要訓覺啦:smile_13:
goodnight  & byebye

引用:
原帖由 明月夜molly 於 2009-2-25 12:51 AM 發表 查看引用來源

差不多1點啦~明月妹聽日要返早...要訓覺啦:smile_13:
ADD左你嫁啦~唔見你ON~ 聽日先傾囉

引用:
原帖由 明月夜molly 於 2009-2-25 12:51 AM 發表 查看引用來源

哦....咁我都只有訓啦....
祝你有個好夢~~

引用:
原帖由 talkative002 於 2009-2-25 12:55 AM 發表 查看引用來源

哦....咁我都只有訓啦....
祝你有個好夢~~
大家咁話~~byebye:smile_15:

明月妹唔係度?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆