上一頁下一頁
發新話題

肛交(不喜此題目者勿入,另外更改左少少內容)

收藏  |  訂閱
453  38.8k

引用:
原帖由 wildfire01 於 2009-2-2 03:47 PM 發表 查看引用來源
Hi BCM

我想問吓妳,肛交內射個feel同妹妹內射個feel有乜特別唔同呢? 肛交內射完之後,妳會唔會有好似要去疴嘅感覺呢? 因為直腸都好敏感的,如果有野係入邊,生理上會自然想排出來。我老婆就唔 ...
肛門內射同妹妹內射都係好high,有時我會前面塞埋玩具,
或者同時間自己撩埋妹妹,所以兩處地方都可以即刻有快感,
我唔會比佢射完感覺要去痾架喎~
我梗係enjoy先會比佢勁插勁射啦~

引用:
原帖由 zeeparc 於 2009-2-2 04:36 PM 發表 查看引用來源

有d人會玩得過份左,走火入魔囉!!:smile_38:
一陣灌爆腸真係唔方唔high!!!!:smile_27:

引用:
原帖由 bcm 於 2009-2-2 04:39 PM 發表 查看引用來源

一陣灌爆腸真係唔方唔high!!!!:smile_27:
咪就係!!:smile_30: 每一樣野都要適可而止的!!
係呢!!你d m完咗未呀??可以閈餐未呀??:smile_40:

引用:
原帖由 zeeparc 於 2009-2-2 04:43 PM 發表 查看引用來源

咪就係!!:smile_30: 每一樣野都要適可而止的!!
係呢!!你d m完咗未呀??可以閈餐未呀??:smile_40:
有望一兩日內可以開餐~d m啱啱清晒~
我今日開口要隻佬喂我~:smile_40:

引用:
原帖由 bcm 於 2009-2-2 04:46 PM 發表 查看引用來源

有望一兩日內可以開餐~d m啱啱清晒~
我今日開口要隻佬喂我~:smile_40:
呵!!咁呢餐要食飽d啦!!
我上幾日先同我sl去珠海玩,大家都食到好飽呀!!:smile_40:

引用:
原帖由 zeeparc 於 2009-2-2 04:55 PM 發表 查看引用來源

呵!!咁呢餐要食飽d啦!!
我上幾日先同我sl去珠海玩,大家都食到好飽呀!!:smile_40:
出post分享下~!!!
你同sl一齊好耐架啦~??

引用:
原帖由 bcm 於 2009-2-2 04:57 PM 發表 查看引用來源

出post分享下~!!!
你同sl一齊好耐架啦~??
哦!!都差唔多兩年啦,佢係我舊公司d同事,有一個女,但離咗婚,我間唔中都會上佢屋企過夜架!!:smile_38:

引用:
原帖由 zeeparc 於 2009-2-2 05:02 PM 發表 查看引用來源

哦!!都差唔多兩年啦,佢係我舊公司d同事,有一個女,但離咗婚,我間唔中都會上佢屋企過夜架!!:smile_38:
i see~咁你要好好地對人地呀~

引用:
原帖由 bcm 於 2009-2-2 05:13 PM 發表 查看引用來源

i see~咁你要好好地對人地呀~
呵!!我都算對佢好,尤其喺嗰方面呢!!:smile_40:

引用:
原帖由 zeeparc 於 2009-2-2 05:20 PM 發表 查看引用來源

呵!!我都算對佢好,尤其喺嗰方面呢!!:smile_40:
係度埋一齊成兩年,你應該都鐘意佢啦~:smile_30:
唔好只著緊性呀(雖然呢樣野好重要 )!!
女人係重情感動物~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆