上一頁下一頁
發新話題

誠徵28-40歲0既男女朋友~歡迎大家入黎做個fd丫~you are welcome ^^[PART 8]

收藏  |  訂閱
735  18.9k

引用:
原帖由 devil_sweety 於 2009-1-18 11:46 AM 發表

哦~ 點解突然咁問0既~:smile_41:
我睇吓好姐妹有冇機會見呢:smile_13: 我多口問

引用:
原帖由 月影 於 2009-1-18 11:57 AM 發表 查看引用來源

哥哥點會唔理妳喎:smile_30: :smile_30:
起碼佢唔係第一時間入0黎小天使妹妹個post囉~ 重色輕妹啊佢~

http://hk.youtube.com/watch?v=Sg-NySu6gW8&NR=1
抱緊眼前人 :smile_40:

珍惜哥哥與月影的情誼:smile_40: :smile_40:

引用:
原帖由 devil_sweety 於 2009-1-18 12:00 PM 發表

起碼佢唔係第一時間入0黎小天使妹妹個post囉~ 重色輕妹啊佢~
冇顔色............:smile_30: :smile_30:

我要去洗頭喇...好快去街..今晚先可以傾計吖:smile_40: :smile_40:

引用:
原帖由 月影 於 2009-1-18 11:59 AM 發表 查看引用來源

我睇吓好姐妹有冇機會見呢:smile_13: 我多口問
咁月影姐姐有無約過其他net fd 出0黎見面呀?  這也是小天使多口問問啊....

引用:
原帖由 devil_sweety 於 2009-1-18 12:07 PM 發表

咁月影姐姐有無約過其他net fd 出0黎見面呀?  這也是小天使多口問問啊....
有的........:smile_38: :smile_38: 他是好好的兄弟..
他是說我是個可愛的女子..我第一次比人用這個字眼形容的..好意得

引用:
原帖由 月影 於 2009-1-18 12:00 PM 發表 查看引用來源
http://hk.youtube.com/watch?v=Sg-NySu6gW8&NR=1
抱緊眼前人 :smile_40:

珍惜哥哥與月影的情誼:smile_40: :smile_40:
野豬大哥有妳這為他說好話的紅顏知己真係有福氣啊~
咁好啦~ 小天使妹妹聽月影姐姐的肺腑之言~:smile_40: 會好好珍惜"哥哥"與"妳"的情誼的啊~

引用:
原帖由 devil_sweety 於 2009-1-18 12:14 PM 發表

野豬大哥有妳這為他說好話的紅顏知己真係有福氣啊~
咁好啦~ 小天使妹妹聽月影姐姐的肺腑之言~:smile_40: 會好好珍惜"哥哥"與"妳"的情誼的啊~
妳不要這樣講:smile_27: :smile_27: 我與你哥哥只是泛泛之交....
他是好男人...我只能遠觀..不敢接近:smile_39: :smile_39:

引用:
原帖由 月影 於 2009-1-18 12:12 PM 發表 查看引用來源

有的........:smile_38: :smile_38: 他是好好的兄弟..
他是說我是個可愛的女子..我第一次比人用這個字眼形容的..好意得
何以相稱為"好好的兄弟" .....:smile_41: 是你當他是兄弟~:smile_13: 還是妳將他作為兄弟來對待呢~ 何不發展為情人的關係~:smile_35:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆