上一頁下一頁
發新話題

徵男女老幼(18-108)朋友, 最緊要係真心做朋友 Season 7

收藏  |  訂閱
737  5.9k

引用:
原帖由 armic 於 2008-12-22 16:43 發表 查看引用來源
對女仔要溫柔d
今日既我比較特別

引用:
原帖由 Ricko 於 2008-12-22 04:44 PM 發表 查看引用來源

係唔係要我呵番......不過都有D難度
:smile_14: 甘又唔洗, 太難為你啦, 我識自我安慰:smile_34: :smile_34: :smile_34:

引用:
原帖由 辦公室小妹 於 2008-12-22 16:46 發表 查看引用來源

:smile_14: 甘又唔洗, 太難為你啦, 我識自我安慰:smile_34: :smile_34: :smile_34:
慳番
好少我會咁主動
你走寶

引用:
原帖由 Ricko 於 2008-12-22 04:49 PM 發表 查看引用來源

慳番
好少我會咁主動
你走寶
無驚無險, 又就快6點:smile_38: :smile_38: 好快可以收工啦, 萬歲

你地2個就嚟可以入健力士大全LA,
足足一個下午LA, 有無諗過要收工LA,

都系唔咗你地2個LA, 我收工LA.
你地繼續LA, :smile_15:

引用:
原帖由 PLBBWM 於 2008-12-22 04:52 PM 發表 查看引用來源

:smile_13: 我無聊麻,

88 LA

引用:
原帖由 辦公室小妹 於 2008-12-22 04:51 PM 發表 查看引用來源

無驚無險, 又就快6點:smile_38: :smile_38: 好快可以收工啦, 萬歲
仲有一個鐘wor

引用:
原帖由 armic 於 2008-12-22 04:56 PM 發表 查看引用來源

仲有一個鐘wor
好快嫁啦, 光陰似箭麻:smile_30: :smile_30:
由其我只頂諗下返多2日又可以放假, 個下時間過得仲快, 哈哈

引用:
原帖由 PLBBWM 於 2008-12-22 16:52 發表 查看引用來源

我已經冇咩好同佢講haha

引用:
原帖由 辦公室小妹 於 2008-12-22 16:58 發表 查看引用來源

好快嫁啦, 光陰似箭麻:smile_30: :smile_30:
由其我只頂諗下返多2日又可以放假, 個下時間過得仲快, 哈哈
一陣聽日大把野你做
做傻你

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆