上一頁下一頁
發新話題

徵心境開朗之人士進入有緣小小館(45+)

收藏  |  訂閱
739  7.7k

引用:
原帖由 如風~ 於 2008-11-30 12:16 PM 發表 查看引用來源

.........錯一次就唔好再錯啦........:smile_34:  ....就算有點風.....妳也要堅持下去.....:smile_44:  ....

......:smile_14: ..香港唔使用這些物品.......:smile_39:  .......最溫暖的地方.........就係風 ...
都唔會去第二次....因為火鍋店食物和湯底都強差人意....:smile_39:

香港唔使用咩.?:smile_40: 但我係住係[兜巴星]噃....要用ga...:smile_38:
你黎[兜巴星]探我你就知啦.........:smile_27:
風既懷抱虛無飄渺......:smile_14:

引用:
原帖由 如風~ 於 2008-11-30 12:19 PM 發表 查看引用來源

..........一早起了身...........身體時鐘發揮作用......... .....

........妳覆診回家未...........纖纖玉手怎樣了......:smile_40: .....
有無去行山丫....?:smile_38:
玉手?而家好似隻豬蹄就真....:smile_27:
就黎返工啦....你快樂不知時日過....而家幾點丫.....:smile_38:

引用:
原帖由 happylady636 於 2008-11-30 12:27 PM 發表 查看引用來源

都唔會去第二次....因為火鍋店食物和湯底都強差人意....:smile_39:

香港唔使用咩.?:smile_40: 但我係住係[兜巴星]噃....要用ga...:smile_38:
你黎[兜巴星]探我你就知啦.........:smile_27:
風既懷抱虛無飄渺......:smile_14:
.........那裡既然如此不際.....不要再去了....... .......

........妳住那區特別寒冷嗎.....:smile_41: ........

引用:
原帖由 happylady636 於 2008-11-30 12:29 PM 發表 查看引用來源

有無去行山丫....?:smile_38:
玉手?而家好似隻豬蹄就真....:smile_27:
就黎返工啦....你快樂不知時日過....而家幾點丫.....:smile_38:
...........遲一點才外出.....:smile_38: ....

........手似豬蹄仲打到字......有無誇張病情......:smile_34:  ....係未想我呵返妳呀......:smile_40: ...

.......妳也要準備返工前的裝身了...... .........

引用:
原帖由 如風~ 於 2008-11-30 12:51 PM 發表 查看引用來源

...........遲一點才外出.....:smile_38: ....

........手似豬蹄仲打到字......有無誇張病情......:smile_34:  ....係未想我呵返妳呀......:smile_40: ...

.......妳也要準備返工前的裝身了......:lovel ...
唔駛你呵噃..... :smile_44:你交番會費得啦...:smile_38: 你慳d駛啦....:smile_40:

返工啦~~:smile_43:

引用:
原帖由 happylady636 於 2008-11-30 01:06 PM 發表 查看引用來源

唔駛你呵噃..... :smile_44:你交番會費得啦...:smile_38: 你慳d駛啦....:smile_40:

返工啦~~:smile_43:
.........好............帶著愉快的心情返工吧........因為風風與妳常在.....:smile_15: .....

引用:
原帖由 如風~ 於 2008-11-30 01:13 PM 發表 查看引用來源

.........好............帶著愉快的心情返工吧........因為風風與妳常在.....:smile_15: .....
唔見左鎖匙.....:') 搵人幫先返到屋企....:')
可能你帶左D....不好的運給我....:smile_24:

引用:
原帖由 happylady636 於 2008-11-30 11:04 PM 發表 查看引用來源

唔見左鎖匙.....:') 搵人幫先返到屋企....:')
可能你帶左D....不好的運給我....:smile_24:
...:smile_39: 唉....埋o黎........等我抱返妳..........

.........小心門戶.........小心手仔.......知嗎....:smile_42:  ..

引用:
原帖由 如風~ 於 2008-12-1 11:39 AM 發表 查看引用來源

...:smile_39: 唉....埋o黎........等我抱返妳..........

.........小心門戶.........小心手仔.......知嗎....:smile_42:  ..
唔好講得咁肉麻.......:smile_22: 抱你個頭......:smile_22:
會去鵝頸橋打小人~~:smile_34: 有保安看門口...我放心~~:smile_34: 你無機會潛入....:smile_34:

引用:
原帖由 happylady636 於 2008-12-1 12:19 PM 發表 查看引用來源

唔好講得咁肉麻.......:smile_22:  抱你個頭......:smile_22:
會去鵝頸橋打小人~~:smile_34: 有保安看門口...我放心~~:smile_34: 你無機會潛入....:smile_34:
..........妳曳曳.......又逞強啦.......:smile_30: ...

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆