上一頁下一頁
發新話題

徵28-40歲0既男女朋友~入黎做個fd丫~you are welcome ^^[PART4]

收藏  |  訂閱
751  18.6k

引用:
原帖由 亞叔 於 2008-11-23 08:05 PM 發表
口淡淡,落街買煙先,88  
吸煙對身體唔好亞叔:smile_38: D女女唔鐘意家:smile_13:

引用:
原帖由 Kelvin_Ma 於 2008-11-23 08:02 PM 發表 查看引用來源

咁ar.... 咁攞棵菜心出泥啦咁
你玩我

引用:
原帖由 devil_sweety 於 2008-11-23 08:06 PM 發表 查看引用來源

嗯~喜歡不代表佔有~ 絕對認同啊~:smile_40:
係ar 呢個世界好多野我都中意啦

但係無可能全部得到

引用:
原帖由 亞叔 於 2008-11-23 08:08 PM 發表 查看引用來源
你玩我   
講下笑姐

引用:
原帖由 devil_sweety 於 2008-11-23 08:06 PM 發表

嗯~喜歡不代表佔有~ 絕對認同啊~:smile_40:
所以我咪唔想左住你地羅:smile_30: :smile_30: 你都話好有feel羅:smile_13: :smile_13:

引用:
原帖由 亞叔 於 2008-11-23 08:04 PM 發表 查看引用來源
要攞個心出黎用架,叫"用心",唔用梗係死啦:smile_19:  
相信入得黎0既朋友都係"用心" 黎識朋友嘛~
起碼小天使係用心黎識朋友~ 至於人地係咪咁~ :smile_13:
我當然唔可以代表其他人啦~:smile_45: 希望入得黎我個POST0既人都係用心啦~:smile_40:

引用:
原帖由 devil_sweety 於 2008-11-23 08:11 PM 發表

起碼小天使係用心黎識朋友~ 至於人地係咪咁~ :smile_13:
我當然唔可以代表其他人啦~:smile_45: 希望入得黎我個POST0既人都係用心啦~:smile_40:
你好此系到賣廣告既

引用:
原帖由 devil_sweety 於 2008-11-23 08:11 PM 發表 查看引用來源

突然間咁正經既   我都係用心識朋友的

引用:
原帖由 Kelvin_Ma 於 2008-11-23 08:08 PM 發表 查看引用來源

係ar 呢個世界好多野我都中意啦

但係無可能全部得到
例如呢~:smile_41: 你有好多0的咩野係鐘意又得唔到0架~:smile_38:

引用:
原帖由 nick` 於 2008-11-23 08:12 PM 發表 查看引用來源

你好此系到賣廣告既
蝦~:smile_22: 人地認真你又笑人地~:smile_24:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆