上一頁下一頁
發新話題

徵心境開朗之人士進入有緣小小館(45+)

收藏  |  訂閱
729  7.5k

引用:
原帖由 happylady636 於 2008-10-30 08:45 AM 發表

我有隻健康舞既dvd...不如...寄比你....你都跳下....跳舞可令人有活力唔肉酸....個dvd導師係男既.....[幾型仔...:smile_47: :smile_47: ]
-->係屋企跳之嘛..又唔係週街表演...:smile_40:
-->我跳左健康舞之街 ...
型仔會好煩丫......我都唔注重外表.....唔介意自己豬頭甘樣同牛記笠記洛街.......重舒服:smile_30:
擒晚瞓得好嗎~~~?<-----幾好丫......瞓前啪多幾粒先至瞓

引用:
原帖由 outsidehk 於 2008-10-30 10:00 AM 發表 查看引用來源

好d啦:smile_38:
好大聲丫...:smile_40: ...真係幾精神噃.....:smile_14:

引用:
原帖由 happylady636 於 2008-10-30 08:49 AM 發表

又出街:smile_14: .......今曰有乜節目丫:smile_38:
-->去旅行社買酒店套票...for下個月旅行.....
-->現在買了...還在澳門觀光塔頂high個buffet Tea.....
回家好好休息吧有無靜雞雞打機~~:smile_22:
真係好好節目:smile_30:
有無靜雞雞打機<------駛乜靜雞雞丫:smile_14: ......光明正大架......包大人來都唔驚:smile_34: :smile_30:

引用:
原帖由 outsidehk 於 2008-10-30 10:09 AM 發表 查看引用來源

型仔會好煩丫......我都唔注重外表.....唔介意自己豬頭甘樣同牛記笠記洛街.......重舒服:smile_30:
擒晚瞓得好嗎~~~?
--> 有性格..........:smile_40:

擒晚瞓得好嗎~~~?<-----幾好丫......瞓前啪多幾粒先至瞓
-->拍咁多......而家有無wing ga......:smile_14:

引用:
原帖由 outsidehk 於 2008-10-30 10:12 AM 發表 查看引用來源

有無靜雞雞打機
-->enjoy my lift~~

有無靜雞雞打機<------駛乜靜雞雞丫:smile_14: ......光明正大架......包大人來都唔驚:smile_34: :smile_30:
-->包大人咁忙.....點會黎....小倩黎就真......

引用:
原帖由 happylady636 於 2008-10-30 10:12 AM 發表

--> 有性格..........:smile_40:

擒晚瞓得好嗎~~~?拍咁多......而家有無wing ga......:smile_14:
有性格<-----多謝欣赏:smile_34:
而家有無wing ga<-----梗係無啦.......只係食建議份量.......定:smile_38:

......邊個咁大威力......令妳咁神魂顛倒.......:smile_41: .......

引用:
原帖由 happylady636 於 2008-10-30 10:16 AM 發表

-->enjoy my lift~~

有無靜雞雞打機包大人咁忙.....點會黎....小倩黎就真......
enjoy my lift<-----that's good:smile_30:
小倩黎就真<------唔係丫:smile_19:

引用:
原帖由 如風~ 於 2008-10-30 10:18 AM 發表 查看引用來源
......邊個咁大威力......令妳咁神魂顛倒.......:smile_41: .......

咁早飄出黎~~~:smile_40:
嗰個茂利........:smile_44:

引用:
原帖由 outsidehk 於 2008-10-30 10:19 AM 發表 查看引用來源

enjoy my lift
enjoy my lift<-----that's good:smile_30:
:smile_35: :smile_46:

小倩黎就真<------唔係丫:smile_19:
-->...鐘唔鐘意先...........

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆